Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

FC Onbeperkt

18-6

Afgelopen zondag 14 juni vond bij HGC in Wassenaar een voetbaltoernooi plaats: FC Onbeperkt, voor kinderen met én zonder lichte cerebrale parese. 

De sfeer zat er goed in; er zijn veel goals gescoord, de vrijwilligers juichten enthousiast en een aantal kinderen hebben nummers uitgewisseld om samen een dagje naar Madurodam te gaan! 

Als je cerebrale (=hersenen) parese (=verlamming) hebt, is de verbinding tussen je hersenen en je spieren minder goed en daardoor heb je moeite met bewegen.Jens en Renske, wethouders van Madurodam, zijn de organisatoren van FC Onbeperkt. Zij organiseerden dit voetbaltoernooi om kinderen met en zonder CP kennis te laten maken met elkaar. 

 

De deelnemers werden in al hun behoeftes voorzien: ze kregen een mooi shirt, enthousiaste organisatie door de vrijwilligers en fruit en een drankje in de pauze verzorgd door Albert Heijn Wassenaar. Het ging er sportief én fanatiek aan toe. Deelnemers en vrijwilligers gingen voldaan naar huis met een goed gevulde goodie-bag, o.a. met een bidon van Madurodam en een keycord van ABN AMRO. Dank aan de sponsoren! De challenge is geslaagd! 

 

 


 

HGC TV