Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Dubbelfeest: HGC Winter Familiedag en gewonnen Haagse derby

13-12

Dubbelfeest: HGC Winter Familiedag en gewonnen Haagse derby

De HGC Winter Familiedag op 8 december was een groot succes! Niet alleen vanwege de gewonnen Haagse derby tussen Heren 1 HGC en KZ, maar ook door het wintervertier dat was te beleven op HGC. Een grote groep enthousiaste Mini’s van de Week steunde onze Heren op weg naar de winst. De limonade en popcorn waren niet aan te slepen en kinderen liepen rond met prachtige schminkcreaties. Ook het aantal HGC-ers met een tatoeage is flink toegenomen sinds de familiedag.

  

 


Het sleepcornerrecord van 120 km per uur van Mink van der Weerden blijft staan. Door de frisse wind kwam niemand zondag verder dan 105. Ook een fantastische prestatie! En na de wedstrijd barstte het feest los. Wassenaarse jeugdbands speelden onder leiding van Popschool Remco Visker de sterren van de hemel en Heren1 liet zich het hemd van het lijf vragen tijdens de "Vraag maar Raak"- sessie.

  

Ook voor de innerlijke mens werd gezorgd: Heren1 tapte de drankjes, de buitenbar was uitverkocht en de glühwein, broodjes Unox en erwtensoep waren nauwelijks aan te slepen. Kortom een supergezellige HGC Winter Familiedag die vraagt om een vervolg.

  


 

HGC TV