Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 HCKZ-HGC dond 21 nov 20:30 u

21-11 De bekercompetitie over vele clubs in Nederland, overgangsklasse, promotieklasse etc


Het gaat uiteindelijk om de te winnen Gold Cup.

De wedstrijden in de derde ronde van de Gold Cup voor heren zijn bekend. Vrijdag 1 november j.l. vond op het bondsbureau in Utrecht de loting plaats voor het bekertoernooi. De heren werken de derde ronde van de Gold Cup af op donderdag 21 november. Alle wedstrijden starten om 20.30 uur. 

Vanaf de 3e ronde doen ook de hoofdklasseteams Dames en Heren mee. Het geeft die teams de kans om bijv. jongere spelers die niet regelmatig speeltijd krijgen mee te laten doen. Maar het doel blijft natuurlijk om die gouden beker binnen te halen.

Oss is de verrassing van de Gold Cup. De eersteklasser schakelde eerder overgangsklasser Zwart-Wit (2-1) en promotieklasser Nijmegen (4-2) uit. Nu mag de ploeg zich opmaken voor een ploeg uit de Hoofdklasse: Den Bosch. Maar dat is geen onbekende: bij Oss speelt Bas Campbell en bij Den Bosch speelt zijn broer Gijs Campbell. 

Promotieklassers Voordaan en Schaerweijde ontvangen ook een ploeg uit de Hoofdklasse: Rotterdam en Almere. Competitiegenoten Cartouche en Victoria, Tilburg en Oranje-Rood, Hurley en Amsterdam en Klein Zwitserland en HGC komen elkaar tegen. De tegenstander van Laren wordt donderdag 7 november bekend. Dan wordt de afgelaste wedstrijd tussen SCHC en Pinoké ingehaald.

Dus vanaf nu, ronde 3, doen de hoofdklassers mee!

Op donderdagavond 21 november a.s.
om 20:30 uur in Den Haag, Klatteweg, op Klein Zwitserland:

Heren 1 HCKZ - HGC

het is mooi als er ook veel blauwe supporters daar aanwezig zijn !

 

HGC TV