Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Hattrick Maico! H1 Tilburg-HGC: 0 - 6

8-11 H1 Tilburg-HGC 3 november 2019: 0 - 6


Heren 1 ging niet naar Tilburg met de gedachte, "dat wordt een makkie". Er zijn in het verleden nog al eens punten gemorst daar. Maar net als vorig seizoen deed HGC goede zaken op deze natte regenachtige zondag. Na een geslaagd veilingdiner, waarin de Heren volop "aan het werk waren" was het zaak om toch fris en fruitig op het veld tevoorschijn te komen. En dat was zo.

Steijn van Heijningen vond het in de 18e minuut tijd om de 0-1 op het scorebord te zetten en toen ging HGC door. Lees maar even mee:

18' 0-1 HGC Steijn van Heijningen
21' 0-2 HGC Maico Casella
34' 0-3 (sc) HGC Maico Casella
52' 0-4 HGC Maico Casella
60' 0-5 (sc) HGC Thomas Vis
69' 0-6 HGC Seve van AssMaico Casella vond het nu toch echt tijd om even duidelijk te maken waarom hij HGC kwam versterken. Slechts 3 minuten na de 0-1 zette hij met goed voorwerk van zijn medespelers de 0-2 op het scorebord.Vóór rust uit een strafcorner de 0-3 en na rust dus 0-4. Tilburg ging letterlijk en figuurlijk nat. Bij HGC was het alleen maar letterlijk. Thomas Vis kon zijn eerste hoofdklasse-doelpunt in dienst van HGC noteren uit een mooie strafcornervariant. Thomas is los en we weten dat hij een goede strafcorner in huis heeft. Vlak voor het einde van de wedstrijd liet captain Seve van Ass zich nog even gelden met een mooi velddoelpunt. HGC was gretig en ging vol in de aanval. Tilburg kwam niet tot een antwoord. De 3 punten gingen tot grote vreugde van team, coach Paul van Ass en zijn staf mee naar het Haagse. Ondanks de regen stonden er best veel trouwe HGC-supporters die ook tevreden huiswaarts konden gaan.

Nu wacht op zondag 10 maart om 14:45 u de thuiswedstrijd H1 HGC- Den Bosch.

Geen makkie. We weten dat Den Bosch gestaag goed aan de weg timmert. Het is dus van groot belang dat HGC met dezelfde gretigheid en focus, die tentoon werd gespreid in Tilburg, thuis de strijd met Den Bosch aangaat.

Kom allemaal aanmoedigen. Maar jullie zijn er natuurlijk al, want Dames 1 HGC speelt om 12:45 u ook thuis de stadsderby tegen D1 hdm.Er is gezelligheid alom op HGC. De herenwedstrijd en alles eromheen staat in het teken van "India", het thuisland van H1 spelers Devindar Walmiki en Harjeet Singh. Er worden veel Indiase supporters verwacht op de Roggewoning. Er is van alles te doen, Er is eten in Oosterse sferen. De PINK LADIES zijn present met de drukke buitenbar. Men kan zich via [email protected] opgeven voor een curry diner, na de borrel, op HGC. Zie hieronder.
Gescoord op 3 november :

   

vlnr: Steijn van Heijningen, Maico Casella (2 x vd, 1x sc),
Thomas Vis (sc) en Seve van Ass
Stand en programma

(HGC en Kampong hebben 1 wedstrijd minder gespeeld)

(bron www. hoofdklassehockey .nl)

FOTO' S

Link naar Google album : KLIK HIEROP
"Tulli"Harjeet Singh in actieKarst Timmer weer in full swing
Siem Schoenaker <--------> Thomas Vis de man van de 0 - 5Captain Seve van Ass maakt het feest compleet met de 0 - 6!blije coach Paul van Ass met Devindar Walmiki


Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1:

deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk) aan te klikken. Ook op de HGC app HGC TV

[ alle foto's Rik Komor©HGC ]

 

HGC TV