Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

THEO-DOOR SESSIE 02 september. verplicht voor alle jeugdtrainers !

27-8

THEO-DOOR SESSIE met pizza! 

Aansluitend op de appeltaart-sessie 2 september vindt de eerste Theo-Door avond plaats. Deze avond is voor alle trainers die training gaan geven aan de jeugd en jongste jeugd.

Het komend seizoen wordt ‘de trainer’ en ‘de coach’ begeleid via de online trainingstool Theo-Door, te gebruiken via de Theo-Door app. Op deze handige app vind je allerlei praktische en ondersteunend trainingsmateriaal om de jeugdteams nog beter te kunnen begeleiden. Ook bijvoorbeeld met animaties om het te verduidelijken. Deze tips zijn heel specifiek voor jouw situatie, en gekoppeld aan het team die jij training geeft. Bovendien word je 1 keer in het kwartaal door Training 2.0 uitgenodigd op HGC om de voortgang van de trainingen te bespreken, en bespreek je bijvoorbeeld dingen waar je tegen aanloopt. Op deze manier word je ondersteund door Training 2.0 én groei je in je rol als Trainer.


De app is bovendien verplicht; de uitbetalingen van de trainingen zijn bijvoorbeeld aan dit systeem gekoppeld. 

 

KICK OFF THEO-DOOR SESSIE 2 september vanaf 1800 uur - een goed begin is het halve werk...

2 september is dus de aftrap van dit systeem en word je aan de hand meegenomen door Djurre Roggeveen, Helen Lejeune en Bram Lomans (training2.0). 

Met het nieuwe jeugdbeleid zal er veel aandacht voor ondersteuning van trainers en coaches zijn! 

NEEM JE MOBIEL MEE NAAR DE THEO-DOOR SESSIE!Meld je aan via de lijncoördinator ([email protected]) óf via het volgende mailadres: [email protected] 

HGC TV