Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

SportWays hockeykamp op HGC !

14-6

Train met oud-international Maartje Paumen, Hoofdklasse-spelers Jasper Luijkx en Steijn van Heijningen!

Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays dagkamp 22 t/m 26 juli 2019 bij ons op de hockeyclub kun jij op het veld staan met oud-international Maartje, Hoofdklasse-spelers Jasper Luijkx en Steijn van Heijningen! Dat wordt te gek!

 

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als FIH Best Player of the World. Haar wapen? De sleeppush.

 

Jasper is aanvaller van Kampong Heren 1, specialisme van deze voormalig Jong-Oranje speler? De aanvallende 1 tegen 1! Steijn speelt elke zondag voor HGC Heren 1, specialisme van deze voormalig Jong-Oranje speler? De backhand slag door zijn eigen benen.

 

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Maartje, Jasper en Steijn op het veld staan? Meld je snel aan!

 

Meer informatie en inschrijven:

https://nl.sportways.com/nl/locations/hgc?utm_source=club&utm_medium=HGC&utm_campaign=Q2_19 

 

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur ons – voordat jullie je hebben aangemeld – de 6 namen en de naam van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.Bijlage
Bezoekersregistratie
 

HGC TV