Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 Vervolg Play-offs 25 mei 16:00 u, terugblik 22 mei

23-5

Spannende 1e wedstrijd afgelopen woensdagavond  22 mei in Amstelveen bij AHBC Amsterdam. Heren 1 HGC was de 1e helft niet scherp genoeg en kwam ietwat laat in de 2e helft wel goed op gang. Er was na een uitstekend genomen strafbal door Ashley Jackson in de 1e helft in de 17e minuut de gelijkmaker 1-1. Maar Amsterdam kreeg de kans om nog 2x te scoren. 3-1. De grote HGC supportersschare op de tribune begon ondanks al hun enthousiasme te vrezen. Pas in de 62ste minuut scoorde Tanguy Cosyns de 3-2. Het bleek te laat voor HGC. De winst ging naar de ontvangende ploeg.

Lees op ©HOCKEY NL
wat captain Seve van Ass en coach Paul van Ass te vertellen hebben.
HGC-captain Van Ass foetert: 'We waren voor rust passieloos' "

gescoord werd door Ashley Jackson (sb) en Tanguy Cosyns

Voor samenvatting van de wedstrijd op 22 mei, kijk op de homepage www.hgc.nl of op de HGC-app naar "HGC TV ".