Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Kim Lammers aan de slag als ambassadeur van de ABN AMRO/EIFFEL Hockey Academy

8-5

Oud tophockeyinternational Kim Lammers heeft zich als ambassadeur verbonden aan de ABN AMRO/EIFFEL Hockey Academie.

 

Als ambassadeur richt zij zich op de hockeyinhoudelijke kwaliteit van de Academie en daarnaast is zij het gezicht van de Hockey Academie naar buiten. De Hockey Academie, een initiatief dat ABN AMRO en EIFFEL in 2009 startten, richt zich op talentontwikkeling. Jonge hockeytalenten krijgen naast de trainingen op de eigen club bij zes landelijke topclubs extra trainingen van hockeytoppers en worden zo persoonlijk begeleid in hun ambitie om de top te bereiken.

 

Met de aanstelling van Kim als ambassadeur krijgt de Hockey Academie een enorme kwalitatieve impuls. Vanuit haar rijke ervaring draagt zij het gedachtegoed van de Academie uit en richt zij zich op beleid, continuïteit en kwaliteit van de opleiding.

 

Kim speelde in haar loopbaan altijd voor LMHC te Laren, waarmee ze twee keer de Europese titel won. Ze had een zeer imposante carrière met 200 interlands en 124 goals bij het Nederlands team waarmee ze onder andere twee keer wereldkampioen en ook olympisch kampioen werd. Op dit moment is ze assistent coach bij dames 1 van Huizen, waarvan ze komend jaar de hoofdcoach is.

 

"De Hockey Academie biedt kinderen een kans om met toptrainers te werken en spelers van andere clubs te ontmoeten. Een mooie omgeving om van elkaar te leren en dat weer mee te nemen naar je eigen club. Ik vind het een unieke kans om mee te denken over hoe kinderen en trainers elkaar kunnen inspireren. Daarnaast ondersteun ik van harte het initiatief van ABN AMRO en EIFFEL die zich inzetten voor talentontwikkeling”, aldus Kim Lammers.

 

Voor de dagelijkse gang van zaken binnen de ABN AMRO/ EIFFEL Hockey Academie is Mirjam Storm aangesteld als landelijk functioneel manager.

 

Meer informatie over de hockey academie is te vinden op: https://www.hockeyacademie.nl/ 


 

HGC TV