HGC homepage zaterdag 19 augustus 2017    
HGC.nl > trimhockey
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HGC Betaalkaart
Mijn KNIP online
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Trimhockey op HGC

28 apr 2015, trimhockey@hgc.nl
Trimhockey is hèt alternatief voor het spelen in competitieverband op zondag. De trimmers van HGC vormen een enthousiaste groep van zo’n 50 hockeyers vanaf ongeveer 30 jaar van verschillende niveaus: van absolute beginner tot vergevorderde. De meeste trim

Trimhockey
Trimhockey is hèt alternatief voor het spelen in competitieverband op zondag. De trimmers van HGC vormen een enthousiaste groep van zo’n 50 hockeyers vanaf ongeveer 30 jaar van verschillende niveaus: van absolute beginner tot vergevorderde. De meeste trimmers zijn tussen de 35 en 55 jaar. Een deel bestaat uit ouders van jeugdleden, maar er zijn ook veel leden die geen hockeyende kinderen hebben.

Training
Donderdagavond wordt er in 2 groepen getraind: een beginnersgroep en een ervaren groep. De nadruk ligt op het ontwikkelen van techniek en er wordt ook een partijtje gespeeld. Er wordt om 20.30 uur gestart en het duurt tot 22.00 uur. Na iedere training wordt nog gezellig een drankje gedronken. Het is een ongedwongen vorm, waarbij je aanwezigheid niet vereist is, je beslist zelf of je komt trainen of niet. In de winter trainen we in de zaal. In de zomer spelen we op donderdagavond een partijtje. Wie wil kan dus zo’n 50 keer per jaar op donderdagavond hockeyen! De laatste donderdagen voor de zomervakantie mogen de hockeyende kinderen van de trimmers meespelen.

Competitie
Een deel van de trimmers doet mee aan de (minder vrijblijvende) Haaglanden competitie. Dit is een gemixte competitie in de regio waar zo’n 40 teams aan meedoen, verdeeld over 6 poules. Er worden gedurende het jaar 12 wedstrijden gespeeld. De 6 thuiswedstrijden worden op donderdagavond gespeeld. De 6 uitwedstrijden worden op de trainingsavond van de tegenstander gespeeld. Dit is vaak op maandag. Als er een thuiswedstrijd wordt gespeeld, wordt er door de andere trimmers gewoon getraind.

Vanaf jaar 2015-2016 zal HGC met een tweede team mee gaan doen aan de competitie. HIERIN IS NOG PLAATS VOOR NIEUWE LEDEN!

Toernooien
De trimmers van HGC organiseren zelf 2 toernooien per jaar: 1 in september of oktober op het veld en 1 in de zaal in januari of februari. Daarnaast doen we zelf aan ongeveer 3 toernooien van andere clubs mee.

Meedoen?
Je mag 3 keer meedoen om te ervaren of de sfeer en het spel je aanspreken, vervolgens kun je lid worden. Een lidmaatschap voor trimhockey kost EUR 200 per jaar en er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Geef je, als je een keer vrijblijvend mee wilt doen, op via trimhockey@hgc.nl, zodat wij een beeld hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Als je het leuk vindt, treed dan toe tot de groeiende club trimhockeyers van HGC!


 

 
 

Even voorstellen: de HGC-Trimhockeyers

HGC Trimhockey, Cees Redegeld
Ad-"Hoc"
Ad-"Hoc"
 
 
 

Ad
Baak

Petra
de Bruin

 Esther
van der Burg

Froukje
Cleton

Jacobien
Doornbos
 

 

Wedstrijd
coördinator

 

 
 
 
  
 
  

Patrick
Dunnewold

 Gaspard Fiev¡éz

Rebecca
Geerits

John
Gordijn

Diana
Gort

 

 

Webmaster

Miss Bierpot

"Terror"-Jaap
"Mel" M
 
 

Nancy
Harders

 Herman
Kok

Jaap
Leggelo

Moniek Mellema

 Frans
Moss
 

 

"Roadrunner" Cees 

  "El Salvador"
 
 

 Nathalie Oostwegel

Cees
Redegeld

Roberto
Reyes

Sabrina
Reynders
 

Raoul
Scheepmaker
 

  

 

 
 
 

 

 
  Taeke T.....
 
 Marieke Scheijbeler

Mark
Telgenkamp

David
Thomas
 

Taeke
Tuinstra

Willemijn
Vader

 
 
 
 

Algemeen
contactpersoon
 

 

 

 

Ad-"Hoc" 
 
 
Als je denkt, is dit iets voor mij?

Trek dan hockeyschoenen aan en kom eens vrijblijvend meetrainen. 
   Evelyn
Vaessen
Marieke
Willemse 

 Dennis Zonneveld

 

 

 

 

 
     
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl