HGC homepage zaterdag 19 augustus 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HGC Betaalkaart
Mijn KNIP online
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

ABN AMRO Cup met álle Heren-hoofdklasseteams

17 aug 2017, tophockey@hgc.nl

Reeds geplaatst op 30-7-'17:
 
Heren 1 HGC in ABN AMRO Cup als slot voorbereiding nieuw seizoen

Precies een week voor de start van de competitie sluit Heren-1 de voorbereiding op het nieuwe seizoen af tijdens de ABN AMRO Cup, het voorbereidingstoernooi waaraan op 31 augustus en 2 en 3 september wordt deelgenomen door alle hoofdklasseteams.

De ABN AMRO Cup is daarmee niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle Nederlandse en buitenlandse topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.

donderdagavond 31 augustus v.a. 20:00 u

De twaalf deelnemende teams spelen op donderdagavond (31 augustus) verdeeld over vier locaties vanaf 20.00 uur in een drieluik een voorronde.

Heren 1 HGC komt in deze voorronde op het veld van hockeyclub Berkel en Rodenrijs in actie tegen hdm en Rotterdam. De resultaten van dit drieluik zijn bepalend voor het verdere programma.
 
* * *  

zaterdagmiddag 2 september v.a. 13.00 u/ op HC Rotterdam

Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in actie.
 
zondagmiddag 3 september v.a. 12.30 u/ op HC Rotterdam
 
Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 12.30 uur tegen elkaar. De finale op het stadionveld van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.
 
De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. 
 
voor meer info over de ABN AMRO Cup: klik hierop 
 
* * * 
En voor de junioren op zondag 2 september

Op zondag is er bovendien de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs 3 Cup, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gespeeld en waarbij een jongens- én een meisjesteam van HGC zich voor de eindstrijd hebben geplaatst. De finales van dit toernooi worden in het stadion van Rotterdam worden gespeeld voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup 2017.

En je weet toch wel dat onze eigen Jorrit Croon, ambassadeur is van de ABN AMRO 3 vs 3 Cup ?!
 
    

voor meer info over de ABN AMRO 3 vs 3 Cup: Klik hierop

* * *

ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hoofdklasseclubs en hockeyverenigingen in het land. Ook is ABN AMRO een van de founding partners van de succesvolle Euro Hockey League en de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey.
 
ABN AMRO is al 11 jaar betrokken bij HGC! Eerst als sponsor van het jeugdhockey en al snel daarna als hoofdsponsor. De bank steunt HGC ook bij tal van events voor de gehele club. Maar ook met practische zaken als lockers voor trainingsmateriaal, hesjes, de "goalie" etc. Er is een landelijke ABN AMRO Cup voor de hoofdklasseteams, een ABN AMRO 3-vs-3 Cup voor de jeugd. Op HGC steunt de bank een D-clinic voor de breedteteams. Last but not least is Oranje- en H1 HGC speler Jorrit Croon sinds september 2016 "ambassadeur" van de bank.
HOOFDSPONSOR HGC
 

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl