HGC homepage donderdag 5 mei 2016    
HGC.nl > sponsors > teamsponsoring
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
ABN AMRO

Regels voor teamsponsoring!

[email protected]
Op de HGC site word je geïnformeerd wie de sponsors zijn van HGC en waarom zij HGC sponsoren. Wil je meer weten over sponsormogelijkheden, bijvoorbeeld van een team, lees dit item dan verder en neem dan contact op met een van de commissieleden.

Met enige regelmaat wordt de Sponsorcommissie benaderd door ouders met de vraag of zij het team van zoon of dochter mogen voorzien van specifieke sponsoring. Hiervoor zijn door de Sponsorcommissie specifieke regels opgesteld, die u hieronder kan nalezen.

Sponsoruitingen op kleding:

Indien men aan dit gewaardeerde initiatief een commerciële uiting van een bedrijf of organisatie wil verbinden dan vraagt HGC een bijdrage van € 750,= per jaar gedurende 3 jaar. Voor dit bedrag heeft dat bedrijf/die organisatie het recht een reclame bord (6 meter lengte) te plaatsen op het Europcar- of Achilles-veld of desgewenst digitaal te adverteren via de website en/of de videoschermen in het clubhuis.

Een bijdrage zal besteed worden aan de verbetering van de accommodatie, zoals tribune en clubhuis, of besteed worden aan de verbetering van de jeugd gerelateerde projecten.

Met betrekking tot de jeugdselectieteams (A1, B1, C1) gelden aanvullende regels. Deze teams zijn verplicht om de door de club beschikbaar gestelde trainingspakken altijd te dragen, zowel tijdens trainingen als bij de wedstrijden (voorafgaand en na afloop).

Naamsvermelding op wedstrijdshirts (uit en thuis) is uitdrukkelijk gereserveerd voor Marketingpartners van HGC en de hoofdsponsor ABN AMRO. Hier worden géén uitzonderingen op gemaakt.

Het gebruik van het HGC-logo en/of de HGC-naam en kleurstelling moet voldoen aan de HGC regels ter zake. Bedrukking geschiedt bij voorkeur bij firma's die dit regelmatig voor HGC doen en die regels kennen. HGC is eigenaar van de naam "HGC" en het beeldmerk HGC en staat geen ongeautoriseerde toepassing van varianten toe waarin de naam en/of het beeldmerk van de club op enigerlei aangepaste wijze wordt "verwerkt".

HGC behoudt zich het recht voor bepaalde kledingsponsors (naam, logo en/of slogan) als niet passend bij HGC af te wijzen.

Als men afspraken over kledingsponsoring wil maken, meer wil weten over de mogelijkheden of als er onduidelijkheden zijn dan kan men zich richten tot [email protected]

Update bestaande regelgeving/ plaatsingsdatum: 17 oktober 2013


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2016 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl