HGC homepage zaterdag 19 augustus 2017    
HGC.nl > sponsors > teamsponsoring
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HGC Betaalkaart
Mijn KNIP online
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Teamsponsoring HGC: een goed plan!

27 mei 2016, sponsoring@hgc.nl
Met ingang van het seizoen 2016-2017 verandert HGC de regels ten aanzien van teamsponsoring. Het is nog nooit zo makkelijk en gunstig geweest om het team van uw zoon of dochter of uw eigen team te voorzien van HGC (hooded) sweaters, of trainingspakken.

Met ingang van het seizoen 2016-2017 verandert HGC de regels ten aanzien van teamsponsoring.  Het is nog nooit zo makkelijk en gunstig geweest om het team van uw zoon of dochter of uw eigen team te voorzien van HGC (hooded) sweaters,  of trainingspakken.

Geen extra betaling aan de club

Onder voorwaarde dat u een artikel kiest uit de speciale HGC lijn van onze nieuwe leverancier The Indian Maharadja draagt het team geen extra bedrag aan de club af. Op deze sweaters en trainingspakken mag u het HGC logo gebruiken, in combinatie met het logo van de teamsponsor. In verband met exclusiviteitsrechten van enkele sponsoren is afstemming vooraf met de HGC Sponsorcommissie nodig. De regels voor het gebruik van de logo’s zorgen voor een goede verhouding tussen uniformiteit, uitstraling en ieders belang. Volgens de oude sponsorregels diende het team dat in gesponsorde truien of trainingspakken liep €750 aan de club af te dragen. Hiermee vormde HGC geen uitzondering, de meeste sportclubs hebben jarenlang deze regel gehanteerd met vergelijkbare bedragen. Wilt u uw team in een trui van een ander merk gesponsord rond laten lopen? Dan blijft de oude regeling van kracht: het gebruik van het HGC logo mag alleen op speciaal voor HGC ontwikkelde kleding en de club vraagt om een sponsorbijdrage.

Teamwear The Indian Maharadja

Zoals eerder aangekondigd (KLIK HIEROP) is The Indian Maharadja met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe leverancier van wedstrijdkleding van HGC. In de gesprekken die tot dit besluit hebben geleid, hebben we zeer nadrukkelijk gesproken over een gevarieerde, kwalitatief hoogstaande, betaalbare en vooral goed verkrijgbare lijn van teamwear voor alle leden van HGC. De voorbeelden spraken ons enorm aan, een van de winkels waar traditioneel de HGC kleding verkrijgbaar is noemde het zelfs “de beste hockeykleding ooit”. Momenteel werken alle partners hard aan het finetunen van de lijn die, net als de nieuwe wedstrijdkleding, vanaf medio augustus verkrijgbaar is. Meer info hierover volgt spoedig, maar zeker is dat qua kleuren en modellen alle leden van HGC, van de ME-teams tot de JA teams en ook de Veteranen, aan hun trekken komen. Houd onze site en social media in de gaten. Zodra de ontwerpen definitief zijn publiceert HGC die.

Win-Win voor leden, voor teamsponsors en voor HGC

Met de introductie van de nieuwe kledinglijn en de invoering van het nieuwe teamsponsoringbeleid verwachten we voor iedereen een win-win: voor de leden mooie en lekker zittende sweaters en pakken en voor de teamsponsors gemak en betaalbaarheid. En voor HGC? Uniformiteit en uitstraling zijn voor HGC van groot belang. Zo ook tevredenheid van onze partners: tevreden leveranciers en sponsoren bieden meer mogelijkheden, en zonder deze tevreden partners kan HGC, net als elke andere sportvereniging, niet bestaan.

Meer weten?

In de loop van juni maakt HGC de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2016-2017 bekend. De sponsorcommissie communiceert rond die tijd via de lijncoördinatoren, de dan al bekende teammanagers, en natuurlijk via de site en de social media van HGC de mogelijkheden en de wijze van passen en bestellen. Heeft u voor die tijd al vragen? Mail die vraag naar sponsoring@hgc.nl en u krijgt snel antwoord.

 
Impressie:
 
Hieronder enkele afbeeldingen, screenshots van een bestand met standaardkleding. Dit is een greep van het assortiment waar de betrokken HGC commissie nog een keus uit moet maken; dit zijn dus niet de definitieve ontwerpen en kleuren !!!
 
 
 
   
 
 
  
 


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl