HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > jeugd
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO
 

Meisjes A1 naar finale landskampioenschap

20 jun 2017, [email protected]
Afgelopen weekend heeft HGC meisjes A1 de halve finale van het landskampioenschap gespeeld. Na vorige week op HGC de eerste wedstrijd via shoot outs van Den Bosch te hebben gewonnen, mochten ze zaterdag afreizen naar HC Den Bosch voor de returnwedstrijd.
 

Zaterdag MA1 uit tegen Den Bosch - Play-Offs

16 jun 2017, [email protected]
Afgelopen zaterdag won Meisjes A1 in een bloedstollende wedstrijd in de Play-Offs om het Landskampioenschap van HC Den Bosch. Zaterdag is de uitwedstrijd in en tegen Den Bosch.
 

Meisjes A1 naar Play-Offs

21 mei 2017, [email protected]
Na een zinderende wedstrijd tegen Tilburg, die door onze meisjes gewonnen werd gaan zij door naar de Play-Offs.
 

Selectiebeleid/teamindeling Jeugd 2017-2018

02 jun 2017, [email protected]
HGC streeft ernaar om de teamindelingen in de jeugd transparant, eerlijk en objectief te laten verlopen.
 

ABN AMRO Clinic breedte D-jeugd groot succes

19 apr 2017, [email protected]
Meer dan 60 D-spelers hebben 1,5 uur lang allerlei verschillende oefeningen gedaan, o.l.v onze eigen H1 en D1 spelers. Trucjes leren en behendigheid oefeningen. Partijtjes knotshockey/gewoon hockey in de opblaasveldjes van ABN AMRO.
 

Teamweekend MC1 in Barcelona

19 apr 2017, [email protected]
Afgelopen Paasweekend zat MC1 niet thuis aan de eieren maar was zij te gast bij Club Deportivo en Atlètic Terrassa Hockey Club, Barcelona. Onder een heerlijke zon werd getraind en werden overtuigende wedstrijden gespeeld.
 

HGC Top-jeugd zoekt versterking voor 2017-2018

30 mrt 2017, [email protected]
De eerste jeugdteams van HGC spelen al jaren in de hoogste competities. Voor het seizoen 2017-2018 is HGC op zoek naar nieuwe spelers en keepers die het talent hebben om onze teams te komen versterken.
 

Belangrijke data Jeugd t/m seizoen 2016-2017

19 apr 2017, [email protected]
Hieronder staan de (belangrijke) data voor de Jeugd tot het eind van het seizoen 2016-2017. Let op! Voor de topteams kunnen andere trainingsdagen gelden. Deze teams worden door hun coaches/managers ingelicht indien afwijkend.
 

MA1 kansrijk Play-Offs landskampioenschap

15 mei 2017, [email protected]
Aanstaande zaterdag, 20 mei, speelt Meisjes A1 HGC hun laatste competitieduel thuis tegen Tilburg om 14.15 uur. Als HGC dit duel weet te winnen gaan ze Play-Offs spelen om het landskampioenschap. Kom dus aanmoedigen!
 

HGC successen bij CPC

13 mrt 2017, [email protected]
Bij de CPC afgelopen zondag deden ook HGC teams mee. MC4, MC5 en MD6 liepen de 5 km! Knap werk van deze jonge HGC-ers! HGC en CPC houden zich beide met sport bezig houden, een duidelijke connectie. Hoe nzit dat dan? Lees het hier
 

Lang leve de Sportouder - emoties

09 mrt 2017, [email protected]
Op dinsdagavond 22 november kwam Isabella Kruiswijk naar HGC om voor de ouders van de mini’s en de D-jeugd de thema-avond ‘Lang leve de sportouder!’ te verzorgen. Voor de ouders die op deze avond waren afgekomen werd het een verhelderende avond.
 

Heren 1 Hoofdklasse stickerboek nu te koop

23 feb 2017, [email protected]
Alle spelers van de Hoofdklasse Heren verzamelen in een boek. Dat is mogelijk met het nieuwe sticker-verzamelalbum, dat dit weekend wordt gelanceerd. Het stickerboek wordt uitgegeven door STICKR. en ondersteund door de hoofdklasseclubs en de KNHB
 

Voorbereidingsperiode topteams 2017/18

20 jan 2017, [email protected]
De zomervakantie loopt komend jaar van 8 juli t/m 20 augustus. Afgaand van de afgelopen jaren, gaan we ervan uit dat de voorcompetitie 2017-2018 van de Topteams A1-B1-C1 op 2 september en van de overige teams op 9 september van start zal gaan.
 

Lang leve de Sportouder

10 nov 2016, [email protected]
In zijn nieuwjaarsrede gaf Tjeerd Boven aan het streven is om een prettig en veilig sportklimaat op de Roggewoning te hebben. Kinderen willen plezier tijdens het sporten. En geen schreeuwende, ruziënde ouders langs de lijn.
 

HGC gaat voor sportplezier van kinderen!

02 nov 2016, [email protected]
Verschillende sportbonden, waaronder de KNHB, hebben de thema-avond ‘Lang leve de sportouder’ en het programma TV-Sportplezier ontwikkeld. Op dinsdagavond 22 nov. komt Isabella Kruiswijk voor de ouders van de Mini’s en de D-jeugd naar HGC.
 

HGC Hockey Boostcamp Herfstvakantie

26 okt 2016, [email protected]
Maandag 17 okt. stonden enthousiaste/leergierige talenten uit de E- en D-jeugd weer klaar voor het Boostcamp. Na ontvangst van door ABN AMRO gesponsorde trainingsshirts van The Indian Maharadja en een TACX-bidon gingen de toppers van start.
 

Eerste Jeugd-teamfoto van het seizoen

04 okt 2016, [email protected]
De eerste teamfoto is binnen. Jongens D2, o.l.v. Kokkedee & Kokkedee, was dit jaar het eerste jeugdteam dat een 'officiele' teamfoto opstuurde. De alles regelende manager Anke Buis staat er helaas nog niet bij!
 

MA1 en MB1 gaan Landelijk spelen

11 okt 2016, [email protected]
Afgelopen zaterdag is de voorcompetitie afgerond. Spelers en trainers-coaches hebben hard gewerkt en dat heeft tot mooie resultaten geleid! MA1 en MB1 Landelijke Competitie gehaald! JB1 en JC1 beslissingswedstrijden as zaterdag!

 

HGC in de prijzen op Wagenings toptoernooi

30 aug 2016, [email protected]
Traditiegetrouw namen M/JC1 en M/JD1 afgelopen zaterdag weer deel aan het Wagenings toptoernooi. JC1 ging met een zeer overtuigende kampioensbeker naar huis. Ook de keepers van MD1 (Gili Moser) en JC1 (Pieter Boekhorst) vielen in de prijzen!
 

Prepweek 2016 - verslag

24 aug 2016, [email protected]
Maandag 15 aug. jl stroomde het clubhuis weer vol met 85 enthousiaste en leergierige talenten uit de E-,D- en C-jeugd. Na ontvangst van de door ABN AMRO gesponsorde profishirts en bijbehorende TACX-bidons gingen deze toppers met de PREPWEEK van start
 

Tweede Sunset AB toernooi was geweldig

21 jun 2016, [email protected] (Jeugdbestuur)
Op 11 juni 2016 organiseerde HGC voor de tweede keer het Sunset AB toernooi. Het Sunset toernooi is een recreatief toernooi voor jongens en meisjes in de A en B-categorie. Het toernooi begon om 3 uur middags. Op de velden werd een vurige strijd geleverd
 

Meisjes B2 wint Pinkstertoernooi Craeyenhout

19 mei 2016, [email protected]
Pinksterzaterdag deed MB2 HGC mee aan het Internationale Pinkstertoernooi bij Craeyenhout. Aan het toernooi deden naast MB2 HGC, MB2 en MB3 Craeyenhout, MB2 HCKZ , B Teams van Raffelberg en Wiesbadener THC (beide uit Duitsland) mee. MB2 HGC won!
 

Belangrijke data Jeugd tot einde seizoen '15-'16

03 mei 2016, [email protected]
In dit item staan de (belangrijke) data voor de jeugd tot het eind van het seizoen 2015-2016. Let op! Voor de topteams kunnen andere competitiedata gelden. Tevens zullen de 1e teams tijdens de mei vakantie en feestdagen doortrainen.
 

DE BUS deel 2: HTM uit altijd lastig MA1

20 apr 2016, Jules Lejeune voor [email protected]
Geïnspireerd door het magische effect van de teambus uit Amsterdam wilde ik dat onoverwinnelijke gevoel deze week zelf eens ervaren. Ik laadde mijn OV kaart en mijzelf op en meldde mij rond half twee bij de bushalte van lijn 23 om de hoek
 

Winnaars HGC club Shoot Outs bekend!

22 apr 2016, [email protected]
Na 1 uur lang intensief Shoots Outs nemen, met maar liefst 360 Shoot Outs, zijn de winnaars bekend. De keepers Annabelle (MC3) en Floris-Tijn (JD1) kwamen als beste uit het doel, waarbij het bij de jongens-keepers een ware titanen strijd was.
 

Indira's doelpunt vd week net niet gekozen

18 apr 2016, [email protected]
Een doelpunt van Indira Nagtegaal van MD1 HGC stond op de website Hockey.nl als genomineerd voor het doelpunt van de week 9/10 april. Er is gestemd en haar doelpunt is NET niet gekozen helaas. Indira dank iedereen voor de aan haar gegeven stem
 

Invallen : hoe zit dat ook al weer?

17 mrt 2016, [email protected]
Als HGC streven we een sportief verloop van de competitie na. Echter het gebeurt soms dat invallers uit een hoger/sterker team komen dan dat reglementair mag.
 

Inschrijvingen HGC Techniektrainingen gesloten

07 mrt 2016, [email protected]
Na het grote succes van eerdere jaren worden ook dit seizoen techniek trainingen georganiseerd voor de echte fanatiekelingen uit onze eigen jeugd. Alle trainingen worden gegeven door onze eigen toptrainers/tophockeyers. Inschrijving gesloten: WACHTLIJST
 

Promo-filmpje HGC Mini's en Jeugd

30 nov 2015, [email protected]
Tijdens de ALV op 26 november 2015 werd bij het item Jeugd een leuk promo-filmpje getoond waarin de HGC Mini's en Jeugd voor het voetlicht komen. Hulde aan Olivier Kokkedee uit JC1 die het filmpje maakte. Je kan het nu via deze website bekijken
 

HGC Jeugd in de lift

30 okt 2015, [email protected]
Dit seizoen doen in totaal 49 HGC-teams mee in de jeugdcompetitie. Ter vergelijking; dit waren er vorig jaar 47 en het jaar daarvoor 44. HGC heeft dus te maken met een groeiend aantal jeugdteams. En ook kwalitatief zit onze jeugd in de lift!
 

HGC Jeugd succesvol in play-offs

19 okt 2015, [email protected]
17 oktober was de HGC jeugd uiterst succesvol in de play-offs. Meisjes A1 en ook Meisjes B1 gaan Landelijk spelen! Meisjes C1 in IDC1; Jongens A1 in Super A en Jongens B1 in Super B; Jongens C1 in IDC2. Van harte gelukgewenst en zet 'm op
 

Kickboxen op HGC

15 okt 2015, [email protected]
Zondag 4 oktober werd er op de velden van HGC voor de JC1 en de JB2 een kickboxclinic gehouden. De clinic was gericht op het ontwikkelen van fightingspirit, wedstrijdscherpte en core stability en was een groot succes.
 

HGC Jeugd succesvol op toernooien

26 aug 2015, [email protected]
Afgelopen weekend won een aantal HGC-teams sterk bezette toernooien! MA1 wint PUSH-Toernooi 2015. MB1 wint ongeslagen het Berrie tophockey toernooi in Alkmaar en de eerste plaats op het Toptoernooi Wageningen voor MC1. Mooi in aanloop naar nieuwe seizoen
 

HGC-ers in Zuid-Hollands Jeugd selecties

12 jun 2015, [email protected]
Begin juni vonden de selecties voor het Zuid-Hollands C plaats. Daar deden ruim 50 spelers en 10 keepers van verschillende hockeyclubs aan mee. Mick Delissen, Mathieu Dullaert en Tobias Geerits zijn namens HGC geselecteerd. Van harte!
 

Shoot Out regiokampioenen: Isis en Pepijn!

01 jun 2015, [email protected]
Van de vele deelnemers die op Tweede Pinksterdag streden om de regiokampioenschappen Shoot Outs hebben twee HGC’ers de eerste prijs binnen gehaald.
 

Seizoensafsluiting 30 mei - update

22 mei 2015, [email protected]
Volgende week zaterdag 30 mei sluit HGC het hockeyseizoen feestelijk af. Zoals gewoonlijk doen we dat met een huldiging van de zaal- en veldkampioenen en uitreiking van diverse prijzen.
 

Parade der Kampioenen 2014-2015

21 mei 2015, [email protected]
Een overzicht van de trotse HGC Jeugd kampioenen 2014-2015: Lees over deze sterrenteams en bekijk, voor zover ingestuurd, de teamfoto's. HGC feliciteert alle kampioenen, begeleiding en toeschouwers!
 

MC1 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

21 mei 2015, [email protected]
Na een geweldige eindsprint plaatste MC1 zich voor het Nederlands Kampioenschap !
 

Twee HGC-ers in Nederlands B-selecties

11 mei 2015, [email protected]
Luna Fokke uit MB1 en Stephan van Eps uit JB1 zijn afgelopen week gekozen om in september mee te gaan doen in de selectie van Nederlands B. HGC is natuurlijk reuze trots op deze toppers en wenst hen van harte geluk en veel succes.
 

Goed vertegenwoordigd in jeugdselectieteams

07 apr 2015, [email protected]
HGC was dit weekeinde goed vertegenwoordigd bij de diverse jeugdselectieteams. Nederlands Meisjes A heeft met drie overwinningen op Engeland een succesvolle Paasstage gehad met onze eigen Fay van der Elst in haar gelederen. Er was meer
 

MD1 seizoen 2013-2014 gehuldigd op Sportgala

29 jan 2015, [email protected]
Meisjes D1 HGC van het vorige seizoen werd tijdens het Haagse Sportgala 2014, dat afgelopen maandag plaatsvond in het AFAS Circustheater, gehuldigd voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap. Zij kregen de kampioensmedaille van Den Haag
 

Bernard Richters in selectie Zuid-Hollands B

17 nov 2014, [email protected]
De afgelopen 3 weken heeft Bernard Richters, JB1, meegetraind bij het Zuid-Hollands met als doel een vaste plek in de selectie. Door zijn prestaties heeft Bernard de coach weten te overtuigen en zit hij nu bij de selectie van het Zuid-Hollands. Van harte
 

Boostcamp 2014 een terugblik

11 nov 2014, [email protected]
Afgelopen herfstvakantie namen ca. 140 kinderen weer deel aan het Boostcamp. Onder leiding van Ewout Buijs stonden maandag en dinsdag ruim 20 trainers klaar om met de kinderen aan de slag te gaan!
 

Arbitrage: 53 jeugdleden en ouders geslaagd

22 okt 2014, [email protected]
In de afgelopen weken zijn jeugdleden B en een groep ouders opgegaan voor het examen clubscheidsrechter. Het examen volgde op een uur toelichting en vragen onder leiding van Edwin Gunneman
 

Meisje A1 gaat Landelijk !

11 okt 2014, [email protected]
Meisjes A1 wint in de play-offs met 2-1 van Cartouche en gaat daardoor landelijk spelen! Hulde aan het team en alle begeleiders. Dank aan de supporters die ter plaatse waren. Het is ook mooi nieuws voor HGC Gefeliciteerd allemaal!
 

MB1 gaat voor plek in de landelijke competitie

09 okt 2014, [email protected]
Kom zaterdag 11 oktober MB1 HGC aanmoedigen op Leonidas voor een plek in de landelijke competitie. Om 11.00 u speelt MB1 tegen MB1 hdm. De Haagse derby!!De winnaar gaat landelijk spelen. En dat moet natuurlijk HGC worden. Met jouw support gaat dat lukken
 

NL Meisjes A, met Kiki Gunneman, won in Engeland

10 aug 2014, [email protected]
Vakantietijd dus rustig aan, maar er gebeurde wel wat in hockeyland. Het Nederlandse Meisjes A team heeft half juli het 5 Nations Tournament in Beeston, Engeland gewonnen. En onze Kiki Gunneman stond ook als goalie paraat. Een gelukwens !
 

HGC'ers in Zuid-Hollands Jeugd selecties

02 jul 2014, [email protected]
Maandag 30 juni vonden de selecties voor het Zuid-Hollands plaats. Maar liefst 6 HGC'ers werden geselecteerd.
 

Feestelijk einde van Jeugdseizoen 2013-2014

26 jun 2014, [email protected]
24 mei jl. werd het jeugdcompetitieseizoen op HGC afgesloten. Een zomerse dag was het; er waren nog tal van spannende (kampioens)wedstrijden. Maar daarnaast werden de kampioenselftallen gehuldigd, prijzen toegekend en de vele vrijwilligers bedankt...
 

Meisjes D1 HGC Kampioen van Nederland !

07 jun 2014, [email protected]
Het is een topprestatie die door MD1 is geleverd dit seizoen: Meisjes D1 HGC Kampioen van Nederland ! Hulde voor de inzet van alle speelsters en natuurlijk ook voor de coach, manager etc. Vol trots poseren zij voor een mooie kampioensfoto. Van harte!
 

Begeleiding 1e jeugdteams seizoen 2014-2015

24 mei 2014, [email protected]
Als je wil weten hoe de Begeleiding 1e jeugdteams seizoen 2014-2015 eruit ziet dan moet je dit item aanklikken. Het zijn klinkende namen die beschikbaar zijn om hun kennis en kunde met enthousiasme over te dragen op de volgende generatie tophockeyers.
 

HGC successen bij districtskampioenschap Shoot Out

14 mei 2014, [email protected]
Bij de districtskampioenschappen Shoot Out waren er HGC successen !
 

Kiki Gunneman, keepster MA1, in Nederlands A

07 apr 2014, [email protected]
Dat Kiki een zeer talentvolle keepster is wisten wij al jaren. Regelmatig wint zij de wedstrijden door haar fenomenale reddingen. Een strafbal tegen brengt haar team niet in verwarring, iedereen weet dat zij ze in 90% van de gevallen toch wel heeft.
 

Eerste 'Interland' voor JD1

07 apr 2014, [email protected]
Dinsdag 1 (!!) april speelde HGC JD1 hun eerste 'interland' tegen de "Under 13 years" van het Bishop's Stortford College uit Engeland. Lees hier een verslag van een van de "mannen" van JD1. Het was ook een gezellige happening met friet en saté na afloop
 

H1 en D1 adopteren jeugdteams: de X factor

17 mrt 2014, [email protected]
Heren 1 en Dames 1 hebben een aantal jeugdteams “geadopteerd”. De geadopteerde teams kunnen een beroep doen op deze spelers/speelsters en ze bijvoorbeeld vragen een keer de training te geven of als coach op te treden.
 

HGC Jongens A1 bereidt zich voor in Valencia

27 feb 2014, [email protected]
De mannen van A1 hebben ter voorbereiding op de 2de seizoenshelft gebivakkeerd in Valencia. Vier dagen verbleven zij op de campus van de universiteit, op 10 minuten lopen van het hockeyveld.
 

Vroege start selectie teams seizoen 2014-2015

22 jan 2014, [email protected]
Om zo sterk mogelijk de belangrijke voorcompetitie in te gaan is het beleid van HGC dat de 1e teams enkele weken voor de 1e competitiedag met de voorbereidingen beginnen.
 

Hockey Academie, ABN AMRO en EIFFEL : jubileumjaar 2014

[email protected]
De Hockey Academie startte gedurende het seizoen 2009-2010 in drie regio's: Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Inmiddels zijn daar de regio's 't Gooi en Nijmegen aan toegevoegd.
 

Bitje, scheendekkers en lijnstopmasker verplicht

[email protected]
Voor alle duidelijkheid: de HGC jeugd, van 1e jaars F tot en met 2e jaar A is verplicht met een bitje in te hockeyen. Ook het spelen met lijnstopmaskers en scheendekkers is verplicht !
 

Regels voor teamsponsoring

[email protected]
Op de HGC site word je geïnformeerd wie de sponsoren zijn van HGC en waarom zij HGC Sponsoren. Wil je meer weten over sponsoren, bijvoorbeeld van een team, lees dit item dan verder en neem dan contact op met een van de commissieleden.
 

Verzamelen Jeugd uitwedstrijden LET OP

[email protected]
Veel teams verzamelen voor vertrek naar een uitwedstrijd nog op de parkeerplaats van HGC. De parkeerplaats is op zaterdag echter overvol auto’s, fietsen, scooters, wandelaars en heel veel (kleine) kinderen. Dit levert vaak gevaarlijke situaties op
 

Drijver Goalie Academy op HGC !

15 mei 2013, [email protected]
September 2013 start op HGC de 'Drijver Goalie Academy' ! I.s.m. met HGC heeft Martijn Drijver de afgelopen maanden gewerkt aan het realiseren van een "Goalie Academy" voor jeugdkeepers. Alle vaste jeugdkeepers zijn door de club opgegeven
 

Ballen en pionnen voor de jeugdteams

11 feb 2014, [email protected]
Om het verlies van trainingsballen tegen te gaan ontvangen alle jeugdteams een tas met ballen en pionnen. Bovendien krijgen zij een locker.
 

BARdiensten “Jeugd” voor de zaterdagen!

[email protected]
Sinds een aantal jaren is de bar op HGC in eigen beheer en wordt deze in de weekenden op zaterdag bemand door ouders/verzorgers van jeugdleden en op zondag door seniorleden. Het is belangrijk om hiervan goed op de hoogte te zijn
 

Sunset AB toernooi 2015 groot succes!

19 jun 2015, [email protected]
Op 6 juni 2015 organiseerde HGC voor de eerste keer het Sunset AB toernooi. Het Sunset toernooi is een recreatief toernooi voor jongens en meisjes in de A en B-categorie.

 

Spelregelwijziging veldhockey

24 feb 2016, [email protected]
In het kader van veiligheid en ter voorkoming van blessures heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) een spelregelwijziging aangekondigd. De KNHB heeft besloten dat de regel, aanvallende vrije slag binnen het 23-metergebied, direct wordt ingevoerd
 

Fluiten is verplicht, kijk daarom bij het Fluitschema!

[email protected] en [email protected]
Kijk regelmatig of je zaterdag moet fluiten bij het FLUITSCHEMA! Helaas komt het nog steeds voor dat niet iedereen zijn "fluitbeurt" nakomt, dus kijk regelmatig naar de FLUITSCHEMA'S want fluiten is LEUK maar ook VERPLICHT!
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl