HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Thomas Tichelman assistent-trainer Heren 1 HGC

09 jul 2017, [email protected]
PERSBERICHT

Thomas Tichelman assistent-trainer
Heren 1 HGC seizoen 2017-2018
 
 
Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC is verheugd dat Thomas Tichelman komend seizoen de technische staf van Heren 1 HGC komt versterken als assistent-trainer.
 
Thomas is oud-Heren 1 speler van HC Bloemendaal. Hij heeft al vroeg zijn carrière als tophockeyer moeten stoppen door een blessure. Hij maakte de overstap naar training en coaching. Thomas werd een succesvolle trainer/coach van jeugd topteams. Op zijn 26e werd hij trainer bij Bloemendaal en daarmee de jongste trainer ooit in de hoofdklasse. Hij was trainer bij het Nederlands Elftal Dames en Heren in de periode 2004-2014. Thomas was coach van Dames 1 Amsterdam, trainer bij Heren 1 HC Bloemendaal. Hij is bovendien als oprichter/directeur nauw verbonden met SportWays dat hockeykampen voor de jeugd in binnen- en buitenland organiseert. Ook op HGC een bekende naam.
 
Coach Jan-Jorn van 't Land is ervan overtuigd dat Thomas met zijn brede hockeytechnische expertise en zijn staat van dienst als trainer, een grote bijdrage kan leveren aan de doelstelling om volgend seizoen de structurele aansluiting van Heren 1 HGC bij de top van de hoofdklasse te continueren.

Het bestuur en de commissie tophockey van HGC heten Thomas van harte welkom bij HGC en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

 
foto © derden
HOOFDSPONSOR HGC

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl