HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Ronald Brouwer Beker voor Juul Sauer

09 jun 2017, [email protected]

In 2006 stelde het bestuur een beker in, bestemd voor de meest aansprekende mini-hockeyer en genoemd naar Ronald Brouwer, speler van Heren 1 en van het Nederlands elftal, bij diens vertrek van HGC.

Ronald, Ronnie, is als jonkie naar HGC gekomen en heeft HGC 8 jaren laten genieten van zijn hockeykunsten. In die tijd heeft Ronald altijd veel aandacht gehad voor de allerjongste hockeyers. Hij gaf clinics aan mini- en jeugdteams en deed ook mee aan de open dagen. Ronald was een sportief voorbeeld voor de jonge jeugdhockeyers van HGC.

Ronald speelde ruim 220 interlands.

Afgelopen woensdag werd Juul Sauer uit M8E1 door haar ouders ‘meegelokt’ naar HC Klein Zwitserland om te kijken naar de oefenwedstrijd van Oranje Heren tegen Argentinie.

De wedstrijd was zeker leuk om te zien, maar dat was niet de enige reden dat Juul gevraagd was om naar KZ te komen. Na de wedstrijd moest ze nog wel een tijd wachten voordat dit duidelijk werd….

Uiteindelijk kwam Ronald Brouwer naar Juul toe. Nadat ze hadden kennisgemaakt en het ook voor Juul duidelijk was wie hij is, vertelde Ronald dat zij dit jaar de Ronald Brouwer Beker heeft gewonnen. Juul was natuurlijk blij verrast! Wel vroeg ze Ronald waarom ze hiervoor naar KZ moest komen: ‘Ik hockey toch op HGC’. Ronald vertelde dat hij sinds kort bij de begeleiding van het Nederlands elftal zit en zondag met hen naar Londen gaat voor de HWL (Hero Hockey World League). Hij kan daarom zondag helaas niet bij de prijsuitreiking op HGC zijn. Hij wil heel graag weten wie de ‘Ronald Brouwer’ beker krijgt en heeft daarom deze ontmoeting voorgesteld.

Nadat de heren van Oranje hadden gedoucht, ging Juul ook nog met onze eigen HGC hockey helden op de foto. Zij hadden mee gedaan met de wedstrijd van Oranje.

Juul, blijf lekker hockeyen en wie weet, sta jij in de toekomst ook voor HGC Dames 1 en Oranje op het hockeyveld!

 


 

Vlnr.: Sam van der Ven, Tristan Algera, Ronald Brouwer, Juul Sauer, Jorrit Croon, Steijn van Heijningen


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl