HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Dames 1 HGC - Ring Pass 1-0: yes, play-offs !

12 mei 2017, [email protected]
Dames 1 HGC - Ring Pass 1 - 0
 
Thuiswedstrijd, dubbelweekend. Dus lekker veel HGC-belangstelling voor onze dames die hard op weg zijn naar een ferme play-offs plaats voor promotie naar de hoofdklasse. De HGC dames hebben het hele jaar door goed gepresteerd met lange series van ongeslagen zijn etc. Vandaag werd Ring Pass ontvangen. Belangrijk! HGC wil 2e blijven, liefst 1e worden in Poule B. Het werd 1 - 0 en yes, de play-offs zijn veilig gesteld.
 
En er is in de euforie van het behalen van de play-offs plek geen wedstrijdverslag, maar... Manager Ingelise Driehuis berichtte ons:
"Dames 1 HGC - Ring Pass 1 - 0....Afgelopen zondag heeft Dames 1 HGC de play-offs voor een plek in de Hoofdklasse gehaald. In een spannende wedstrijd die op en neer ging en waarin onze dames een aantal kansen niet in doelpunten wisten om te zetten, werd het eindelijk 1 - 0 voor HGC. Door puntenverlies van de nummers 3 en 4 is de tweede plaats in de poule in ieder geval voor HGC. Aanstaande zondag zal HGC Dames 1 de strijd om het kampioenschap aangaan met Huizen, dat al geruime tijd bovenaan staat. Dames 1 hoopt velen van jullie langs de lijn in Huizen te zien!
En zo is dat het is beter weer, zeker na alle kou van de afgelopen tijd. Dus op naar het Gooi en ga bij Huizen D1 HGC aanmoedigen
 
Op zondag 14 mei om 12.45 uur UIT: D1 Huizen - HGC
en let wel, dit gaat zeker wel ergens over, zoals dat heet. De ranking in de B poule bepaald hoe de play-offs reeks gaat lopen.
 
de webredactie 

Statistiek :

Uitslagen en stand per 7 mei 2017/ Overgangsklasse Dames

Overgangsklasse B

 
  

Topscorers HGC:  
Er werd 7 mei '17 gescoord door
Elselieke van Aken (sc)
 
 

Wedstrijdverslag: deze keer niet beschikbaar


Pers:
www. hockey .nl

Poule B

Roundup OVK Dames:  © René Otterloo Hockey NL , 07-05-'17

Overgangsklasse B

De strijd om de twee titels in de Overgangsklasse Dames brandt nu echt los. In Poule B staat voor komende zondag de topper tussen HGC en Huizen op het programma. Wint Huizen, dan is het definitief kampioen. Wint HGC, dan heeft het de beste papieren in handen tijdens de slotronde. In Poule A verloor Nijmegen van Union, waardoor Voordaan nu op drie punten staat. Beide koplopers komen elkaar nog tegen tijdens de 22ste speeldag. Genoemde vier ploegen zijn na zondag overigens wel zeker van de play-offs

D1 HGC – Ring Pass 1-0 (1-0)

Nipte zege HGC

HGC won nipt met 1-0 van Ring Pass, maar de uitslag deed volgens Robbert Jan de Vos (HGC) anders vermoeden. ‘Verdiend gewonnen, maar we gingen niet goed met onze kansen om.’

Eric van der Pol (Ring Pass): ‘We hebben het hartstikke goed gedaan. De 1-1 hing op een goed moment in de lucht, waardoor het lang een spannende wedstrijd is geweest.’ Als nummer elf op de ranglijst heeft Ring Pass nog duels te gaan tegen HBS (thuis) en Almere (uit).

1-0 Elselieke van Aken (sc)

================ 
Bekijk ook het stuk op de website van Haagse Topsport
KLIK HIEROP 

HGC vrouwen geplaatst voor play-offs

 


Foto's: geen wedstrijdfoto's beschikbaar deze keer
 
 
SHIRTSPONSOR DAMES 1 HGC

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl