HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Dames 1 HIC - HGC gelijkspel: 0 - 0

03 mei 2017, [email protected]
D1 HIC - HGC : 0 - 0
 
Uit bij HIC in Amstelveen wil D1 HGC natuurlijk ook graag winnen. Het zat er alleen niet zo in deze keer. Het bleef steken op 0 - 0, goed voor slechts één punt. Maar D1 HGC heeft volop kansen de poulewinst te pakken en op te gaan voor de play-offs. Met focus doorspelen en weer winnen. Dat blijft het devies. Eerst winnen van Ring Pass a.s. zondag.
 
En er is weer een wedstrijdverslag deze keer geschreven door Miriam Schuit nr 22. Dank daarvoor!
 
Op zondag 7 mei om 12.45 uur THUIS: D1 HGC - Ring Pass
 
Kom vooral onze dames thuis aanmoedigen. Zij vinden het altijd geweldig als er veel supporters zijn! Het is bovendien "dubbelweekend"op JHGC. H1 HGC speelt om 14.45 u tegen Qui Vive de laatste wedstrijd van het hoofdklasseseizoen. Gezelligheid met buitenbar, muziek etc.
 
de webredactie 

Statistiek :

Uitslagen en stand per 30 april 2017/ Overgangsklasse Dames

Overgangsklasse B

 
  

Topscorers HGC:  
Er werd 30 april '17 helaas niet gescoord door HGC


Wedstrijdverslag: door Miriam Schuit #22 (foto --->)

D1 HIC - HGC 0 - 0  (30-4-2017)

'maar het was wel een terechte uitslag'

Lieve fans van Dames 1,

Dit keer een andere voorbereiding op de wedstrijd; trainen op andere dagen om ook even plaats te maken voor de verjaardag van onze Koning. Na de oranje kleding weer in de kast te hebben gelegd, kwamen wij zondag vol goede moed aan op hockeyclub HIC voor de kraker tussen de nummers 2 en 3 in onze poule.

De uitslag doet vermoeden dat het een saaie wedstrijd was, maar dat was het alles behalve. Een spannende wedstrijd met kansen van beide kanten. De tweede helft speelden wij steeds meer ons eigen spel en kwamen we geregeld in hun cirkel. We kregen een aantal opgelegde kansen om te scoren maar dat lukte net niet. In de laatste minuut van de wedstrijd wist Nicole nog een corner te halen en was daar de kans om op z’n Duits met 1-0 te winnen. Helaas ging de bal net naast en was de uitslag bepaald: 0-0. Uiteraard hadden we willen winnen, maar het was wel een terechte uitslag.

Komende zondag spelen we thuis tegen Ring Pass. Wij hopen jullie allemaal langs de lijn te zien en te horen, en de toeters en bellen van Koningsdag zijn meer dan welkom op de Roggewoning!

Liefs namens heel Dames 1, Miriam Schuit, #22


Pers:
www. hockey .nl

Poule B

Roundup OVK Dames:  © René Otterloo Hockey NL , 30-04-'17

Overgangsklasse B

D1 HIC - HGC 0 - 0

 
'HIC kan play-offs vergeten...'

HIC en HGC slaagden er niet in tot scoren te komen. Voor HIC betekent het dat zij de play-offs om promotie kan vergeten, HGC blijft door deze remise volop in de race voor het kampioenschap.

Vincent van Hall (HIC) keek terug op een duel vol spanning en goed hockey. ‘Tijdens de eerste helft golfde het spel op en neer, na rust vind ik HGC wat beter.’

Robbert Jan de Vos (HGC): ‘Voor HIC was dit de laatste strohalm, ze moesten winnen. Het was een open wedstrijd met twee ploegen in het veld die wilden hockeyen. Ik vond HIC voor de rust iets beter, de tweede helft was duidelijk voor ons. Ik denk dat 0-0 een reële uitslag was.’ 


Foto's: geen wedstrijdfoto's beschikbaar deze keer
 
 
SHIRTSPONSOR DAMES 1 HGC

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl