HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Mis het niet! Deze zomer SportWays naar HGC!

19 apr 2017, [email protected]

Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HGC! In de zomervakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je het begin van de vakantie gaat vlammen. Er komt een topper langs voor een te gekke clinic en onze staff zorgt ervoor dat het kamp voor iedereen uitdagend is. Je traint op je eigen niveau en er wordt onderscheid gemaakt tussen twee leeftijdsgroepen:

 

  • het Kids kamp is voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar (F en E-teams), met een goede afwisseling tussen hockey en fun. 
  • het YoungStars kamp is perfect voor 10 t/m 13 jarigen (C en D-teams), met een programma vol hockey en een spannend kamptoernooi.
Het SportWays dagkamp duurt van 10 t/m 14 juli, waarbij Kids de keuze hebben uit 2, 3 of 5 dagen. YoungStars kunnen kiezen uit 3 of 5 dagen. Klik voor meer informatie op het kamp naar keuze of kijk op www.sportways.nl Via deze website kan je je ook aanmelden!

 

Kamp met overnachting!
Zie je nu al op tegen een hockeyloze zomervakantie? Wees dan gerust, want SportWays organiseert deze zomer 16 kampen met overnachting in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona. Zowel voor goalies als voor spelers zijn er verschillende soorten kampen, met verschillende hockeyniveaus en –programma’s. Deze kampen zijn ontworpen voor hockeyfans tussen de 10 en 21 jaar oud, waarbij elk kamp een eigen leeftijdscategorie heeft.


Is een week lang op kamp een brug te ver, maar wil je toch de real deal? Dan is het YoungStars+ kamp van 14 t/m 16 augustus op Klein Zwitserland hét kamp voor jou. Dit kamp duurt 3 dagen en na een intensieve dag hockeyen blijf je slapen op de club.


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl