HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

HGC Top-jeugd zoekt versterking voor 2017-2018

30 mrt 2017, [email protected]

De eerste jeugdteams van HGC spelen al jaren in de hoogste competities. Voor het seizoen 2017-2018 is HGC op zoek naar nieuwe spelers en keepers die het talent hebben om onze teams te komen versterken. Het is de ambitie van HGC om elk jaar met de MA1 en MB1 in de Landelijke competitie te gaan spelen, met JA1 en JB1 in de Landelijk of in de Super A/B competitie, JC1 en MC1 in de IDC, en JD1 en MD1 in de TOP-Klasse te spelen.

HGC Heren 1 speelt al jaren in de top van de Hoofdklasse en is leverancier van Jong Oranje en Oranje, denk bijvoorbeeld aan Jorrit Croon en Tristan Algera! Dames 1 speelt in de top van de Overgangsklasse en levert speelsters aan Jong Oranje! Op HGC is het zeer gebruikelijk dat talenten van onze Top-jeugd mee trainen met Heren 1 en Dames 1, met de mogelijkheid om door te stromen.

Speel of keep jij op dit moment in het eerste team bij jouw vereniging en denk jij dat je met jouw talenten onze TOP-teams kunt komen versterken?

Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar [email protected] met een korte beschrijving van jouw hockey-verleden (teams/poules, positie, evt. Districtsselecties) en wellicht nodigen wij jou uit om een keer mee te trainen met onze huidige eerste teams!


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl