HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

ABN AMRO + HGC blijven nauw verbonden

05 apr 2017, [email protected]
 
                
 
Op zondag 2 april j.l. is het hoofdsponsorschap van HGC door ABN AMRO verlengd met 2 seizoenen (2017/18, 2018/19) met optie van verlenging. Dit gebeurde tijdens een officiële tekeningsceremonie op HGC bij de zgn. "Hockey Experience" voorafgaande aan de wedstrijd Heren 1 HGC - Oranje Rood.
 
Onder het toeziend oog van sponsors, leden van de HGC Business Club en andere genodigden, vrienden van HGC, werden de officiële stukken getekend door Ted Trip, directeur ABN AMRO Mees Pierson (Wassenaar) en Tjeerd Boven voorzitter HGC. Ted vertelde dat de bank de hockeysport ondersteunt, niet alleen de top maar ook de breedtesport. Daarbij zoekt de bank naar "een kwalitatief sterk merk" dat goed past bij het eigen sterke ABN AMRO merk. HGC is zo'n merk.
 
  
 
 (v.l.n.r. Tjeerd Boven, Ted Trip)
 
 
 
 (foto rechts met Ernst Boekhorst, directeur Sponsoring ABN AMRO)
 
HGC is bijzonder verheugd dat de grote en constructieve betrokkenheid van de bank bij de club hiermee gecontinueerd wordt, zoals voorzitter Tjeerd Boven al meldde vóór het tekenen der stukken.
 
* * * * * 
 
ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hoofdklasseclubs en hockeyverenigingen in het land. Ook is ABN AMRO een van de founding partners van de succesvolle Euro Hockey League en de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey.
 
ABN AMRO is al 11 jaar betrokken bij HGC! Eerst als sponsor van het jeugdhockey en al snel daarna als hoofdsponsor. De bank steunt HGC ook bij tal van events voor de gehele club. Maar ook met practische zaken als lockers voor trainingsmateriaal, hesjes, de "goalie" etc. Er is een landelijke ABN AMRO Cup voor de hoofdklasseteams, een ABN AMRO 3-vs-3 Cup voor de jeugd. Op HGC steunt de bank een D-clinic voor de breedteteams. Last but not least is Oranje- en H1 HGC speler Jorrit Croon sinds september 2016 "ambassadeur" van de bank.
 
foto's Rik Komor ©HGC
HOOFDSPONSOR HGC
 

Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl