HGC homepage zaterdag 19 augustus 2017    
HGC.nl > item
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HGC Betaalkaart
Mijn KNIP online
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Bericht voorzitter van HGC in zake Luigi C

04 sep 2014, bestuur@hgc.nl

 
 
 
Bericht van de voorzitter van HGC

 

 
Geachte lezer(s),
 
Het bestuur van HGC heeft enige tijd geleden een jeugdtrainer de toegang tot HGC ontzegd, omdat er een strafrechtelijk onderzoek naar hem in gang gezet was.

De leden van HGC, ouders van jeugdleden, oud-leden, trainers/coaches en andere betrokken vrijwilligers zijn door het bestuur, na uitvoerig overleg met het Openbaar Ministerie (OM), Politie Haaglanden, Gemeente Wassenaar, JGZ, in een vertrouwelijk schrijven op  4 september j.l. op de hoogte gebracht van deze onverkwikkelijke zaak, voor zover dat op dit moment mogelijk is.

Daar deze zaak ook andere hockeyclubs raakt zullen ook deze door genoemde instanties begeleid worden. Wij mogen hierover geen mededelingen doen.

Wij verwijzen op deze plaats naar het persbericht van het OM. KLIK HIEROP

Voor de HGC-gemeenschap zal er een voorlichtingsavond plaats hebben waar naast het bestuur ook de genoemde instanties allen aanwezig zijn. Deze avond is besloten en op aanmelding.

De verenigingsmanager zal als woordvoerder namens HGC optreden. In de tussenliggende periode zijn het bestuur, de HGC-vertrouwenspersoon, enkele oud-bestuursleden die ons adviseren en de verenigingsmanager beschikbaar om mogelijke vragen vanuit de HGC-gemeenschap te beantwoorden. Het mag duidelijk zijn dat wij niet alles weten en ook dat wij niet alles wat wij wel weten mogen delen met HGC-ers of derden.

Het bestuur krijgt in dit traject ook grote steun van de KNHB en via hen van NOC*NSF deskundigen.

Wij vinden het betreurenswaardig dat de veilige omgeving, speciaal voor kinderen, die men mag verwachten op een hockeyclub niet geboden is en dat dit bij HGC-ers en bezoekende teams nu tot onrust en emotie kan leiden.

Voor zover HGC zaken kan veranderen om hetgeen nu geconstateerd is te voorkomen zal het dat pro-actief oppakken. Ook hierbij wordt de club geadviseerd door veelal dezelfde deskundigen.

Het spijt ons dat deze kwestie een schaduw werpt over de opening van een nieuw hockeyseizoen op HGC.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Boven

Voorzitter

voor het Persbericht OM: KLIK HIEROP


Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl