HGC homepage zaterdag 19 augustus 2017    
HGC.nl > club > route
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HGC Betaalkaart
Mijn KNIP online
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

Routebeschrijving naar HGC!

Naam

Hockeyclub HGC (HOC-Gazellen Combinatie)

Complex

Sportcomplex "De Roggewoning"

Bezoek adres

Buurtweg (er is geen nummeraanduiding)

Parkeren P = tegenover Restaurant "Flamingo Paradise"

Plaats

Wassenaar

Telefoonnummer clubhuis

070-5156145
Voor als u het niet kunnen vinden. Raadpleeg de route en print hem uit!


Route per auto vanuit Amsterdam/Leiden via de A44/N44:
Volg de A44 vanuit Amsterdam richting Den Haag-Centrum/Leiden-West. Via de N44 gaat u naar Wassenaar (Rijksstraatweg) richting Den Haag-Centrum. Houdt u goed aan de maximaal toegestane snelheid (bij eerste verkeerslicht 50 km/u, daarna 70/u), want u passeert 4 flitspalen. Vervolgens volgt u de borden richting Leidschendam/Den Haag (u rijdt dus niet de tunnelbak in richting Den Haag). U slaat vervolgens bij de stoplichten linksaf (u rijdt nu langs het Van der Valk restaurant) en volgt de borden Leidschendam/Den Haag (N14). Bij de stoplichten slaat u rechtsaf en volgt de Noordelijke Randweg (N14) richting Wassenaar/Scheveningen. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag “Sportcomplex De Roggewoning”. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein van het Sportcomplex en u ziet de velden van HGC voor u liggen. 

Let op! Het is niet toegestaan op of langs de rotonde auto’s te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.

Route per auto vanuit Amsterdam via de A4:
Volg de A4 vanuit Amsterdam richting Den Haag/Rotterdam. Neem op de A4 afslag nummer 8 Leidschendam/Wassenaar en sla bij de verkeerslichten linksaf. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de Noordelijke Randweg (N14) naar Wassenaar/Scheveningen. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag “Sportcomplex De Roggewoning”. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein van het Sportcomplex en u ziet de velden van HGC voor u liggen.

Let op! Het is niet toegestaan op of langs de rotonde auto’s te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.


Route per auto vanuit Utrecht via de A12:
Volg de A12 vanuit Utrecht richting het Prins Clausplein. Bij het Prins Clausplein gaat u via de A4 richting Amsterdam. U neemt de volgende afslag, nummer 8, N14, richting Leidschendam/Wassenaar/Scheveningen en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf via het viaduct over de A4 heen. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de N14 naar Wassenaar. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag “Sportcomplex De Roggewoning”. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein van het Sportcomplex en u ziet de velden van HGC voor u liggen. 

Let op! Het is niet toegestaan op of langs de rotonde auto’s te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.


Route per auto vanuit Rotterdam/Delft via de A13/E19:
Volg de A13/E19 vanuit Rotterdam/Delft richting Rijswijk. Bij knooppunt Ypenburg gaat u via de A4 richting Amsterdam. U rijdt onder het Prins Clausplein door en neemt de volgende afslag, nummer 8, N 14, richting Leidschendam/Wassenaar/Scheveningen. Daar gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf via het viaduct over de A4 heen. Volg via de Sijtwendetunnel(s) de N14 naar Wassenaar. U gaat over het viaduct richting Wassenaar-Zuid (Landscheidingsweg). Bij het 1e verkeerslicht na het viaduct gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de afslag “Sportcomplex De Roggewoning”. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. U komt dan op het parkeerterrein van het Sportcomplex en u ziet de velden van HGC voor u liggen. 

Let op! Het is niet toegestaan op of langs de rotonde auto’s te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.
 

Een online routeplanner kunt u o.a. vinden bij http://www.locatienet.nl/.

Parkeren op HGC:
Het parkeren van auto’s en brom-mobielen (45 km) achter het clubhuis is niet toegestaan. U dient te parkeren op het parkeerterrein van het Complex “De Roggewoning”. Neem bij het parkeren niet meerdere parkeervakken in beslag. Zo kan iedereen een plaatsje vinden op het parkeerterrein. Sluit aan bij de al geparkeerde auto’s en parkeer niet midden op de weg. Bij overtreding wordt uw kenteken genoteerd en optreden van de politie wordt daarbij niet uitgesloten.

Als u in de buurt woont, is het raadzamer om op de fiets te komen. U dient uw fiets binnen de ruime fietsenstalling te zetten en niet langs het “laantje”. Politie, brandweer, ambulances en leveranciers dienen een vrije doorgang te hebben. Scooters en brommers kunnen naast de fietsenstalling aan de graszijde worden geparkeerd. Dus niet naast het clubhuis!

Let op! Het is niet toegestaan op of langs de rotonde auto’s te parkeren in verband met de verkeersonveiligheid, overlast voor buurtbewoners en de hinder die de hulpdiensten hiervan ondervinden.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Station Den Haag Centraal:
Vanaf het busplatform bij Station Den Haag Centraal neemt u Bus 43 van Veolia richting Leiden. Na ongeveer 13 a 15 minuten rijden stapt u uit bij de halte Wittenburgerweg te Wassenaar. Het is nu nog ongeveer 8 a 10 minuten lopen. U steekt de Wittenburgerweg over en loopt terug in de richting van de Renbaan Duindigt en slaat rechtsaf de Zijdeweg in. U loopt de Zijdeweg af en slaat bij de T-kruising linksaf de Buurtweg in. Aan uw rechterhand ziet u het HGC terrein liggen, via onze parkeerplaats en het wandelpad komt u bij ons clubhuis.

Let op!
De eerste Veolia Bus 43 richting HGC vertrekt vanaf Station Den Haag Centraal om 06.49 uur (ma t/m vr), 07.49 uur (za) en om 08.15 uur (zo). De laatste Veolia Bus 43 richting Station Den Haag Centraal vertrekt om 00.39 uur (ma t/m vr), 00.44 uur (za) en om 23.42 uur (zo) vanaf de halte Wittenburgerweg naar Station Den Haag Centraal. U dient nog rekening te houden met een wandeling vanaf HGC van 8 a 10 minuten naar de halte van Bus 43 (dienstregeling is geldig van 11 december 2005 tot en met 9 december 2006).

Vanaf Station Leiden Centraal:
Vanaf het busplatform bij Station Leiden Centraal neemt u Bus 43 van Veolia richting Den Haag. Na ongeveer 30 minuten rijden stapt u uit bij de halte Wittenburgerweg te Wassenaar. Het is nu nog ongeveer 8 á 10 minuten lopen. U loopt in de richting van de Renbaan Duindigt en slaat rechtsaf de Zijdeweg in. U loopt de Zijdeweg af en slaat bij de T-kruising linksaf de Buurtweg in. Aan uw rechterhand ziet u het HGC terrein liggen, via onze parkeerplaats en het wandelpad komt u bij ons clubhuis.

Let op!
De eerste Veolia Bus 43 richting HGC vertrekt vanaf Station Leiden Centraal om 05.43 uur (ma t/m vr), 07.42 uur (za) en om 08.44 (zo). De laatste Veolia Bus 43 richting Station Leiden Centraal vertrekt om 00.07 uur (ma t/ vr), 01.11 uur (za) en om 00.10 uur (zo) vanaf de halte Wittenburgerweg naar Station Den Haag Centraal. U dient nog rekening te houden met een wandeling vanaf HGC van 8 a 10 minuten naar de halte van Bus 43 (dienstregeling is geldig van 11 december 2005 tot en met 9 december 2006).

Kijk voor exacte vertrek en aankomsttijden op de site van Veolia: www.veolia-transport.nl.

Een online openbaar vervoerplanner kunt u o.a. vinden bij www.9292ov.nl
 
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl