HGC homepage vrijdag 21 juli 2017    
HGC.nl
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO
 

Thomas Tichelman assistent-trainer Heren 1 HGC

09 jul 2017, [email protected]
HGC is verheugd dat Thomas Tichelman komend seizoen de technische staf van H1 HGC komt versterken als assistent-trainer. Thomas heeft een brede hockeytechnische expertise en grote staat van dienst als trainer. Hartelijk welkom op HGC!
 

Coach Dames 1, Robbert-Jan de Vos, tekent bij

09 jul 2017, [email protected]
HGC maakt bekend dat Robbert-Jan de Vos, coach van Dames 1 HGC, zijn contract t/m seizoen 2018-2019 heeft verlengd. Ook de spelersgroep is hier blij mee, omdat zo de terugkeer naar de hoofdklasse nu gerealiseerd moet kunnen worden. Mooi nieuws!
 

Korting voor HGC leden bij LJ Sport

09 jul 2017, [email protected]
HGC-leden ontvangen bij onze sponsor LJ Sport een korting van 10 % op hockeysticks en hockeyschoenen.
 

Schrijf je nu in voor de PREPWEEK 2017!!!

04 jul 2017, [email protected]
Zin om aan het einde van een lekkere, luie vakantie weer te gaan hockeyen?Ook dit jaar kunnen alle E, D en C jeugdleden uit de breedteteams- na inschrijving - in augustus weer deelnemen aan de PREPWEEK. Eigen HGC trainers staan tijdens de PREPWEEK paraat
 

Meisjes A1 Kampioen van Nederland - met foto's

04 jul 2017, [email protected]
Na een zinderende wedstrijd tegen Amsterdam compleet met shoot-outs en een beslissende strafbal werd Meisjes A1 voor het eerst in de geschiedenis van HGC Kampioen van Nederland (veld)
 

In memoriam Guus Vogels Sr, dé supporter van H1

26 jun 2017, [email protected]
Ons bereikte het droeve bericht dat Guus Vogels senior plotseling op 70-jarige leeftijd is overleden. Guus was een groot HGC fan en dé trouwe supporter van Heren 1, ook nadat Guus junior stopte als doelman. Wij wensen Lidy en de kinderen alle sterkte
 

Dames Veteranen A HGC: nr 2 van Nederland!

26 jun 2017, [email protected]
Dames Zondag Veteranen A HGC werd zondag 25 juni tijdens het Nederlands Kampioenschap nummer 2 van Nederland. In de finale verloren zij helaas van HC Rotterdam. Niettemin is de tweede plek een geweldige prestatie. Hartelijk gelukgewenst!
 

Clubhuis en kleedkamers gesloten !

21 jun 2017, [email protected]
Vanaf maandag 26 juni tot vrijdag 4 augustus zijn het clubhuis, de kleedkamers en dus ook de keeperslockers volledig gesloten! Daarna is het clubhuis beperkt geopend tot eind augustus.
 

Save the Date: openingsBBQ 2 september

23 jun 2017, [email protected]
De traditionele Openings-BBQ voor de jeugd (A t/m D) vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 september!
Zet deze dag alvast in je agenda! Binnenkort meer informatie!

 

Mini- en jeugdteams 2017-2018

20 jun 2017, [email protected]
Zondag 25 juni om 20.00 uur: Bekendmaken alle mini en jeugdteams 2017-2018 in LISA.
 

Het was weer een prachtig hockeyseizoen op HGC

16 jun 2017, [email protected] www.abnamro.nl
Onze hoofdsponsor ABN AMRO heeft genoten van de ontwikkeling van de jeugd en de club. Samen met deze hockeytoppers zijn ze fan van de nieuwe hockeygeneratie. Op naar weer een nieuw seizoen vol hockeyplezier en talentontwikkeling! #partnervandetoekomst"
 

Afsluiting seizoen jeugd 2016-2017

16 jun 2017, [email protected]
Zondag 11 juni jl. vond de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats, inclusief huldiging van de kampioenen, de uitreiking van de diverse prijzen en de vrijwilligersborrel.
 

ALV HGC 8 juni drie benoemingen "Gazelle"

14 jun 2017, [email protected]
In een helaas matig bezochte ALV 8 juni jl werden behalve clubbeleid, begroting en contributies, 3 zeer betrokken HGC-vrijwilligers in het zonnetje gezet. Susanne van Eps, Tekke Panman en Jaap van Leggelo zijn door het bestuur benoemd tot "Gazelle"!
 

Nieuwe trainers voor de Jeugd gezocht

16 jun 2017, [email protected]
Trainers zijn super belangrijk op HGC, ook voor komend jaar zoeken wij weer nieuwe enthousiaste trainers voor de jongste spelers en jeugdteams.
 

Twee nieuwe spelers versterken Heren 1 HGC

12 jun 2017, [email protected]
HGC maakt bekend dat Heren 1 komend seizoen versterkt zal worden met: Nick Budgeon, verdediger, voormalig Australisch international, afkomstig van Den Bosch en Siem Schoenaker, middenvelder, afkomstig van Laren. HGC heet hen van harte welkom.
 

Parade der Kampioenen 2016-2017

12 jun 2017, [email protected]
Een overzicht van de trotse HGC Jeugd kampioenen 2016-2017: Lees over deze sterrenteams en bekijk, voor zover ingestuurd, de teamfoto's. HGC feliciteert alle kampioenen, begeleiding en toeschouwers!
 

Dames 1 HGC helaas, net niet gelukt!

[email protected]
D1 HGC ging voor promotie naar de hoofdklasse! Tegenstander in de finale was nr 10 hoofdklasse, D1 Bloemendaal. 3 juni thuis : 3-2; 10 juni uit: 2-0; Zondag 11 juni werd het thuis helaas 2-3, vlak voor het einde. Heel dichtbij. Komend seizoen promotie !!
 

Groundsman gezocht - Simon gaat met pensioen

09 jun 2017, [email protected]
Per 1 oktober a.s. gaat onze Groundsman, Simon Ceulemans, na meer dan 15 jaar bij HGC in dienst te zijn geweest, met pensioen. HGC is dus per uiterlijk 1 oktober op zoek naar een duizendpoot.
 

Ronald Brouwer Beker voor Juul Sauer

09 jun 2017, [email protected]
In 2006 stelde het bestuur een beker in, bestemd voor de meest aansprekende mini-hockeyer en genoemd naar Ronald Brouwer, speler van Heren 1 en van het Nederlands elftal, bij diens vertrek van HGC.
 

Dames 2 zoekt nieuwe speelsters seizoen 17/18!

29 mei 2017, [email protected]
Het seizoen is bijna afgelopen en we zijn weer volop bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende seizoen! Omdat een aantal teamgenoten ons gaat verlaten of het hockeyen op een lager pitje gaat zetten, zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters!
 

Seizoensafsluiting 11 juni !!

10 mei 2017, [email protected]
De afsluiting van het seizoen voor de Mini’s en Jeugd van HGC en de Vrijwilligersborrel vindt dit jaar plaats op ZONDAG 11 juni. Er is een uitgebreid programma. Uitreiking van de diverse jeugdprijzen en -bekers, wedstrijdjes en eten!
 

Samenvatting video H1 HGC - Qui Vive

08 mei 2017, [email protected]
Iedere zondagavond zendt Ziggo Sport een programma uit over Hoofdklasse Hockey, met samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden in de Hoofdklasse Heren en Dames. Wij ontvangen de samenvatting van de wedstrijd van ons Heren 1. Bekijk het nu!
 

Jorrit Croon kan ook nee zeggen......update

03 mei 2017, [email protected] www.hockey.nl
Op de site HOCKEY NL 2 stukken waarin Jorrit Croon terugkijkt op de drukke periode met Oranje, HGC, sponsor verplichtingen, leuke dingen en waarom al die drukte zijn weerslag had op hoe hij zich voelde, kon presteren en wat hij eraan deed en nog veel meer
 

Arbitrage HGC kiest voor AXIWI communicatie

02 mei 2017, [email protected]
Een grote groep scheidsrechters is wekelijks op de velden te vinden om wedstrijden te fluiten. Niet alle teams worden door bondsscheidsrechters gefloten. HGC vindt het wel belangrijk dat haar wedstrijden op een goed niveau wordt gefloten
 

Win unieke Tikkiesticks voor jouw team!

19 apr 2017, [email protected]
Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks.
 

Mis het niet! Deze zomer SportWays naar HGC!

19 apr 2017, [email protected]
Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HGC! In de zomervakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je het begin van de vakantie gaat vlammen.
 

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei 2017!

22 mrt 2017, [email protected]
Het bruist bij HGC, en ook komend seizoen kunnen we weer veel nieuwe leden begroeten! Het devies is: ben je al lid?, lid blijven natuurlijk! Uiteraard zijn er ook leden die hun lidmaatschap met ingang van het komende seizoen willen opzeggen.
 

Deer to be volunteer! Vrijwilligers gevraagd!

22 mrt 2017, [email protected]
HGC zou HGC niet zijn zonder haar vrijwilligers. De club telt meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers en is op zoek naar nog meer actievelingen! Vrijwilligers voor de Cie Sportiviteit & Respect, de Balloncommissie en een Lijncoördinator Funkey hockey.
 

Save the Date: 24 juni 2017 - Zomerdag Blue '22

16 mrt 2017, [email protected]
Noteer de datum vast in de agenda: zaterdag 24 juni a.s. Zomerdagtoernooi Blue’22
 

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup: Geef je er snel voor op!

09 mrt 2017, [email protected]
Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseren we samen met Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Geef je dus snel op voor de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup!
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl