HGC homepage vrijdag 28 april 2017    
HGC.nl
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
ABN AMRO CUP 2016
ABN AMRO CUP 2016
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO
 ZONDAG 30 april 2017 
 
12:45 u Dames 1 HIC - HGC (Overgangsklasse)
 
14.45 u Heren 1 Kampong - HGC (Hoofdklasse)
 
Ga D1 en H1 HGC aanmoedigen in resp. Amstelveen en Utrecht!
 
 
 
 

Dames 1 HGC wint met 2-1 van Wageningen

27 apr 2017, [email protected]
Dubbelweekend op HGC. Maar ondanks de meivakantie was er veel publiek. Het dreigde tegen Wageningen in een 1 -1 te eindigen. Maar D1 HGC deed wat het moest doen en scoorde de 2-1 net op tijd. Nu dus gedeeld 1e in Poule B! Uit tegen HIC op 30 april a.s.
 

Boostcamp – meivakantie (update)

26 apr 2017, [email protected]
Woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei as. vindt weer het Hockey Boostcamp op HGC plaats! Gedurende drie dagen organiseert HGC een intensief en afwisselend programma en zullen de deelnemers een ultieme boost aan hun hockey geven.
 

Samenvatting video H1 HGC - Amsterdam

24 apr 2017, [email protected]
Iedere zondagavond zendt Ziggo Sport een programma uit over Hoofdklasse Hockey, met samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden in de Hoofdklasse Heren en Dames. Wij ontvangen de samenvatting van de wedstrijd van ons Heren 1. Bekijk het nu!
 

Heren 1 speler Tristan Algera in de pers

21 apr 2017, [email protected]
"Hoe Algera van Rotterdam-tribuneklant international werd bij HGC." Een leuk artikel op Hockey .NL , waarin men enigszins een idee krijgt wat Heren 1 speler Tristan Algera bezig houdt, hoe hij tegen het tophockey en zijn plek in Oranje aankijkt en meer
 

Luna Fokke Nederlands Meisjes B in de pers

21 apr 2017, [email protected]
Bondscoach van Nederlands Meisjes B, Robbert-Jan de Vos, was in Houten met zijn selectie op een Paasuitwisseling tegen Engeland. Luna Fokke MA1 HGC maakt deel uit van die selectie. Lees hoe zij e.e.a. beleeft in een artikel in Den Haag Centraal
 

H1 HGC - Almere: 1 - 3! Dat zijn 3 punten!

21 apr 2017, [email protected]
De kreet "het gaat toch nergens meer over" snijdt geen hout. Het kan de motivatie van supporters temperen, misschien ook van spelers staf. Maar H1 zet alles op alles om in het "linkerrijtje" te eindigen. 3 punten in Almere. Nu Amsterdam thuis!
 

D1 HGC - Almere: 0 - 2! Dat zijn 3 punten!

20 apr 2017, [email protected]
Dubbelweekend in Almere, waar D1+H1 HGC speelden tegen D1+H1 Almere. Mooi, warm weer. Onze dames deden weer goed zaken. De zegereeks gaat door. 3 punten terug naar huis, ferm op de 2e plaats in Poule B. Thuis tegen Wageningen nu!
 

Win unieke Tikkiesticks voor jouw team!

19 apr 2017, [email protected]
Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks.
 

ABN AMRO Clinic breedte D-jeugd groot succes

19 apr 2017, [email protected]
Meer dan 60 D-spelers hebben 1,5 uur lang allerlei verschillende oefeningen gedaan, o.l.v onze eigen H1 en D1 spelers. Trucjes leren en behendigheid oefeningen. Partijtjes knotshockey/gewoon hockey in de opblaasveldjes van ABN AMRO.
 

Mis het niet! Deze zomer SportWays naar HGC!

19 apr 2017, [email protected]
Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HGC! In de zomervakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je het begin van de vakantie gaat vlammen.
 

Hockey Boostcamp – Meivakantie

19 apr 2017, [email protected]
Deze meivakantie organiseert HGC voor de 2e jaars F-jeugd en de E-, D- en C-jeugd gedurende drie dagen een intensief en afwisselend programma om je hockey een ultieme boost te geven! Sluitingsdatum aanmelden is 23 april. Vol = vol!!
 

Teamweekend MC1 in Barcelona

19 apr 2017, [email protected]
Afgelopen Paasweekend zat MC1 niet thuis aan de eieren maar was zij te gast bij Club Deportivo en Atlètic Terrassa Hockey Club, Barcelona. Onder een heerlijke zon werd getraind en werden overtuigende wedstrijden gespeeld.
 

Heren 1 HGC - Oranje Rood gelijkspel: 2 - 2

08 apr 2017, [email protected]
Na de teleurstelling van de week ervoor liet Heren 1 HGC zien dat het attractief hockey kan neerzetten. Een mooie wedstrijd. Goed keepwerk van Sam van der Ven: 8 corners buiten het goal. De 3 - 2 was dichtbij. Het bleef helaas 2 - 2. Almere uit 9 april!
 

ABN AMRO + HGC blijven nauw verbonden

05 apr 2017, [email protected]
Op zondag 2 april j.l. is het hoofdsponsorschap van HGC door ABN AMRO verlengd tijdens een officiële tekeningsceremonie. HGC is bijzonder verheugd dat de grote en constructieve betrokkenheid van de bank bij de club hiermee gecontinueerd wordt.
 

Meet-n-Move 3.0 op 28 april 2017

30 mrt 2017, [email protected]
28 april is er weer 'n "Meet-n-Move" op HGC! Jeugd van Haagse hockeyclubs in de leeftijd van 7-10 jaar wordt hierbij uitgenodigd om een dag samen te sporten op HGC met vluchtelingenkinderen uit de omgeving onder begeleiding van (top)hockeyers!
 

HGC Top-jeugd zoekt versterking voor 2017-2018

30 mrt 2017, [email protected]
De eerste jeugdteams van HGC spelen al jaren in de hoogste competities. Voor het seizoen 2017-2018 is HGC op zoek naar nieuwe spelers en keepers die het talent hebben om onze teams te komen versterken.
 

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei 2017!

22 mrt 2017, [email protected]
Het bruist bij HGC, en ook komend seizoen kunnen we weer veel nieuwe leden begroeten! Het devies is: ben je al lid?, lid blijven natuurlijk! Uiteraard zijn er ook leden die hun lidmaatschap met ingang van het komende seizoen willen opzeggen.
 

Deer to be volunteer! Vrijwilligers gevraagd!

22 mrt 2017, [email protected]
HGC zou HGC niet zijn zonder haar vrijwilligers. De club telt meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers en is op zoek naar nog meer actievelingen! Vrijwilligers voor de Cie Sportiviteit & Respect, de Balloncommissie en een Lijncoördinator Funkey hockey.
 

Save the Date: 11 juni - Huldiging Kampioenen

16 mrt 2017, [email protected]
De afsluiting van het seizoen voor de Mini’s en Jeugd van HGC en de Vrijwilligersborrel vindt dit jaar plaats op ZONDAG 11 juni. Uitreiking van de diverse jeugdprijzen en -bekers. Na afloop kan je gezellig eten met je team op HGC!
 

Save the Date: 24 juni 2017 - Zomerdag Blue '22

16 mrt 2017, [email protected]
Noteer de datum vast in de agenda: zaterdag 24 juni a.s. Zomerdagtoernooi Blue’22
 

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup: Geef je er snel voor op!

09 mrt 2017, [email protected]
Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseren we samen met Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Geef je dus snel op voor de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup!
 

Aangeschaft: De Goalie! Dank ABN AMRO!

07 mrt 2017, [email protected]
ABN-AMRO, sponsort als Partner van de Toekomst de door Top Sport & Spel ontwikkelde Goalie. De Goalie vervangt de keeper wanneer deze tijdens de trainingen ontbreekt. Met de Goalie kunnen leden jong en oud op verschillende niveaus hun talent ontdekken
 

Save the date: Boostcamp meivakantie 2017

16 feb 2017, [email protected]
Deze meivakantie organiseert HGC weer een Boostcamp van woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei as. voor de jeugd. Zet het alvast in je agenda!
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl