HGC homepage dinsdag 30 mei 2017    
HGC.nl
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
ABN AMRO CUP 2016
ABN AMRO CUP 2016
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO

DAMES 1 HGC ZETTE GROTE STAP
IN DE PLAY-OFFS/ VOLGENDE RONDE
 
Onze Dames gaan voor promotie naar de
hoofdklasse! Thuis won HGC in het eerste
 treffen, 25 mei j.l., met 3-1 van Voordaan!
Zaterdag 27 mei werd Voordaan met 0-2
verslagen. Geweldige prestatie!
Nu op naar de volgende ronde:
tegen nr 10 hoofdklasse D1 Bloemendaal
 
ZATERDAG 3 JUNI 2017 1e wedstr.
12:30 u Dames 1 HGC - Bloemendaal
 Kom allen HGC THUIS aanmoedigen!
 
ZATERDAG 10 JUNI 2017 2e wedstr.
12:30 u Dames 1 Bloemendaal - HGC
Op 't Kopje, Bloemendaal, HGC aanmoedigen!
 
eventueel beslissingswedstrijd
ZONDAG 11 JUNI 2017 
12:30 u Dames 1 HGC - Bloemendaal
 
Info over de play-offs, schema etcKlik hierop
 
 

Dames 1 laatste ronde Play-Offs: Bloemendaal

29 mei 2017, [email protected]
Na de geweldige winst zaterdag 27 mei bij Voordaan, staat D1 HGC nu voor de finale voor een plaats in de Hoofdklasse. Zaterdag thuis tegen Bloemendaal. Graag met veel HGC-blauw komen naar de Roggewoning. Het begint om 12:30 uur! JUICHEN
 

Programma Dames 1 Play Offs

28 mei 2017, [email protected]
Lees hier nog eens hoe het nu allemaal zit. De eerste ronde tegenVoordaan is gewonnen door D1 HGC. Zij gaan nu op 3 juni op HGC de strijd aan met D1 Bloemendaal, dat voor behoud in de Hoofdklasse vecht. Spannend en dit keer wil HGC winnen van Bloemendaal.
 

Dames 2 op zoek naar nieuwe speelsters voor seizoen 17/18!

29 mei 2017, [email protected]
Het seizoen is bijna afgelopen en we zijn weer volop bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende seizoen! Omdat een aantal teamgenoten ons gaat verlaten of het hockeyen op een lager pitje gaat zetten, zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters!
 

Parade der Kampioenen 2016-2017

[email protected]
Een overzicht van de trotse HGC Jeugd kampioenen 2016-2017: Lees over deze sterrenteams en bekijk, voor zover ingestuurd, de teamfoto's. HGC feliciteert alle kampioenen, begeleiding en toeschouwers!
 

Aldis Schotel Toernooi 2017 weer een succes!

26 mei 2017, [email protected]
Traditiegetrouw vond op 17 mei het Aldis Schotel toernooi plaats.
In aanwezigheid van de familie Schotel werd de Noorse vlag gehesen en kon het toernooi beginnen. Er waren zeker 350 kinderen aanwezig van de F en E lijnen en er werd flink gehockeyd.

 

Meisjes A1 naar Play-Offs

21 mei 2017, [email protected]
Na een zinderende wedstrijd tegen Tilburg, die door onze meisjes gewonnen werd gaan zij door naar de Play-Offs.
 

Dames 1 Huizen - HGC: 3 - 2. HGC 2e in poule

18 mei 2017, [email protected]
Het stond al vast dat D1 HGC in de play-offs voor promotie naar de hoofdklasse zat. het was natuurliojk mooi geweest als er als eerste in Poule B geëindigd kon worden. Helaas, die eer is aan D1 Huizen. De eindstand was 3-2. Nu KZ thuis en dan: PLAY-OFFS!
 

Meidenteams Spandoekenwedstrijd Dames 1

11 mei 2017, [email protected]
Dames 1 is al zeker van de Play-Offs en gaat strijden om een plek in de Hoofdklasse! Dames 1 speelt eerst zondag nog de belangrijke wedstrijd thuis tegen HCKZ. Kom ook daar onze Dames met je spandoek aanmoedigen!
 

Dames 1 HGC haalt de Play-Offs!

12 mei 2017, [email protected]
Afgelopen weekend haalde Dames 1 de Play-Offs voor een plaats in de Hoofdklasse. Een groot compliment aan het team en begeleiding. De Dames spelen nog twee belangrijke competitiewedstrijden. Belangrijk voor de Play-Off wedstrijden!
 

Dames 1 HGC - Ring Pass 1-0: yes, play-offs !

12 mei 2017, [email protected]
Vandaag werd Ring Pass ontvangen. Belangrijk! HGC wil 2e blijven, liefst 1e worden in Poule B. Het werd 1 - 0 en yes, de play-offs zijn veilig gesteld. Een geweldig resultaat. Op zondag 14 mei tegen Huizen en dan.. HGC Kampioen? Kom aanmoedigen daar
 

Heren 1 HGC wint met 3 -1 van Qui Vive

12 mei 2017, [email protected]
Ter afsluiting van het seizoen van H1 HGC ontving het Qui Vive. Er werd met 3-1 gewonnen. Qui Vive degradeerde rechtstreeks. HGC had zich een hogere plek dan nr 7 gewenst dit seizoen. De blik is nu weer gericht op de toekomst. Dank mannen en tot september
 

Zomer Alert! Sportways Hockeykamp op HGC!

11 mei 2017, [email protected]
Een hele zomer zonder hockey? Echt niet! Deze zomer wordt onze club omgetoverd tot een SportWays hockeyparadijs, want van 10 tot 14 juli wordt er een te gek hockeykamp georganiseerd.
 

Seizoensafsluiting 11 juni !!

10 mei 2017, [email protected]
De afsluiting van het seizoen voor de Mini’s en Jeugd van HGC en de Vrijwilligersborrel vindt dit jaar plaats op ZONDAG 11 juni. Er is een uitgebreid programma. Uitreiking van de diverse jeugdprijzen en -bekers, wedstrijdjes en eten!
 

“Push your limits: sleep, push, scoop!”

09 mei 2017, [email protected]
Zaterdag 27 mei as. kun je meedoen aan de Special Edition van Skills & Tricks om jouw sleep-, push- en scooptechnieken te verbeteren! De trainingen worden wederom gegeven door top trainers van HGC en zijn puur gericht op het verbeteren van de individuele
 

Samenvatting video H1 HGC - Qui Vive

08 mei 2017, [email protected]
Iedere zondagavond zendt Ziggo Sport een programma uit over Hoofdklasse Hockey, met samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden in de Hoofdklasse Heren en Dames. Wij ontvangen de samenvatting van de wedstrijd van ons Heren 1. Bekijk het nu!
 

Heren 1 Kampong - HGC : 3 - 1

05 mei 2017, [email protected]
Na winst op Amsterdam hoopte HGC op 3 punten bij Kampong. De opening 0-1 door Tristan Algera was mooi. Maar HGC kwam niet goed in het spel. Kampong gaat voor een play-offs plek en speelde fel. De eindstand was 3 -1. Nu Qui Vive einde seizoen. Winst!
 

Dames 1 HIC - HGC gelijkspel: 0 - 0

03 mei 2017, [email protected]
D1 HGC wilde natuurlijk ook deze graag winnen. Het zat er alleen niet zo in . Het bleef steken op 0-0, goed voor slechts één punt. Maar HGC heeft volop kansen de poulewinst te pakken en op te gaan voor de play-offs. Ring Pass is 7 mei op HGC. Komen graag
 

Jorrit Croon kan ook nee zeggen......update

03 mei 2017, [email protected] www.hockey.nl
Op de site HOCKEY NL 2 stukken waarin Jorrit Croon terugkijkt op de drukke periode met Oranje, HGC, sponsor verplichtingen, leuke dingen en waarom al die drukte zijn weerslag had op hoe hij zich voelde, kon presteren en wat hij eraan deed en nog veel meer
 

Aldis Schotel Toernooi 2017 op 17 mei

02 mei 2017, [email protected]
Alle E en F Mini’s spelen woensdagmiddag 17 mei het jaarlijkse Aldis Schotel Toernooi op HGC. Dit gezellige toernooi wordt al vanaf eind jaren tachtig op HGC gespeeld. En de prijs mag er ook zijn: een trofee in de vorm van een echt Noors Vikingschip.
 

Arbitrage HGC kiest voor AXIWI communicatie

02 mei 2017, [email protected]
Een grote groep scheidsrechters is wekelijks op de velden te vinden om wedstrijden te fluiten. Niet alle teams worden door bondsscheidsrechters gefloten. HGC vindt het wel belangrijk dat haar wedstrijden op een goed niveau wordt gefloten
 

Heren 1 HGC wint met 6-2 van Amsterdam

28 apr 2017, [email protected]
H1 HGC verbaasde na het Paasreces vriend en vooral "vijand" door overtuigend van Amsterdam te winnen. Het was nog 0 - 1 bij rust. Met name in de 2e helft was HGC oppermachtig en regende het mooie doelpunten. Blijheid alom na afloop. Kampong UIT 30 april!
 

Dames 1 HGC wint met 2-1 van Wageningen

27 apr 2017, [email protected]
Dubbelweekend op HGC. Maar ondanks de meivakantie was er veel publiek. Het dreigde tegen Wageningen in een 1 -1 te eindigen. Maar D1 HGC deed wat het moest doen en scoorde de 2-1 net op tijd. Nu dus gedeeld 1e in Poule B! Uit tegen HIC op 30 april a.s.
 

Boostcamp – meivakantie (update)

26 apr 2017, [email protected]
Woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei as. vindt weer het Hockey Boostcamp op HGC plaats! Gedurende drie dagen organiseert HGC een intensief en afwisselend programma en zullen de deelnemers een ultieme boost aan hun hockey geven.
 

Heren 1 speler Tristan Algera in de pers

21 apr 2017, [email protected]
"Hoe Algera van Rotterdam-tribuneklant international werd bij HGC." Een leuk artikel op Hockey .NL , waarin men enigszins een idee krijgt wat Heren 1 speler Tristan Algera bezig houdt, hoe hij tegen het tophockey en zijn plek in Oranje aankijkt en meer
 

Luna Fokke Nederlands Meisjes B in de pers

21 apr 2017, [email protected]
Bondscoach van Nederlands Meisjes B, Robbert-Jan de Vos, was in Houten met zijn selectie op een Paasuitwisseling tegen Engeland. Luna Fokke MA1 HGC maakt deel uit van die selectie. Lees hoe zij e.e.a. beleeft in een artikel in Den Haag Centraal
 

H1 HGC - Almere: 1 - 3! Dat zijn 3 punten!

21 apr 2017, [email protected]
De kreet "het gaat toch nergens meer over" snijdt geen hout. Het kan de motivatie van supporters temperen, misschien ook van spelers staf. Maar H1 zet alles op alles om in het "linkerrijtje" te eindigen. 3 punten in Almere. Nu Amsterdam thuis!
 

D1 HGC - Almere: 0 - 2! Dat zijn 3 punten!

20 apr 2017, [email protected]
Dubbelweekend in Almere, waar D1+H1 HGC speelden tegen D1+H1 Almere. Mooi, warm weer. Onze dames deden weer goed zaken. De zegereeks gaat door. 3 punten terug naar huis, ferm op de 2e plaats in Poule B. Thuis tegen Wageningen nu!
 

Win unieke Tikkiesticks voor jouw team!

19 apr 2017, [email protected]
Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks.
 

ABN AMRO Clinic breedte D-jeugd groot succes

19 apr 2017, [email protected]
Meer dan 60 D-spelers hebben 1,5 uur lang allerlei verschillende oefeningen gedaan, o.l.v onze eigen H1 en D1 spelers. Trucjes leren en behendigheid oefeningen. Partijtjes knotshockey/gewoon hockey in de opblaasveldjes van ABN AMRO.
 

Mis het niet! Deze zomer SportWays naar HGC!

19 apr 2017, [email protected]
Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HGC! In de zomervakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je het begin van de vakantie gaat vlammen.
 

Hockey Boostcamp – Meivakantie

19 apr 2017, [email protected]
Deze meivakantie organiseert HGC voor de 2e jaars F-jeugd en de E-, D- en C-jeugd gedurende drie dagen een intensief en afwisselend programma om je hockey een ultieme boost te geven! Sluitingsdatum aanmelden is 23 april. Vol = vol!!
 

Teamweekend MC1 in Barcelona

19 apr 2017, [email protected]
Afgelopen Paasweekend zat MC1 niet thuis aan de eieren maar was zij te gast bij Club Deportivo en Atlètic Terrassa Hockey Club, Barcelona. Onder een heerlijke zon werd getraind en werden overtuigende wedstrijden gespeeld.
 

Heren 1 HGC - Oranje Rood gelijkspel: 2 - 2

08 apr 2017, [email protected]
Na de teleurstelling van de week ervoor liet Heren 1 HGC zien dat het attractief hockey kan neerzetten. Een mooie wedstrijd. Goed keepwerk van Sam van der Ven: 8 corners buiten het goal. De 3 - 2 was dichtbij. Het bleef helaas 2 - 2. Almere uit 9 april!
 

ABN AMRO + HGC blijven nauw verbonden

05 apr 2017, [email protected]
Op zondag 2 april j.l. is het hoofdsponsorschap van HGC door ABN AMRO verlengd tijdens een officiële tekeningsceremonie. HGC is bijzonder verheugd dat de grote en constructieve betrokkenheid van de bank bij de club hiermee gecontinueerd wordt.
 

Meet-n-Move 3.0 op 28 april 2017

30 mrt 2017, [email protected]
28 april is er weer 'n "Meet-n-Move" op HGC! Jeugd van Haagse hockeyclubs in de leeftijd van 7-10 jaar wordt hierbij uitgenodigd om een dag samen te sporten op HGC met vluchtelingenkinderen uit de omgeving onder begeleiding van (top)hockeyers!
 

HGC Top-jeugd zoekt versterking voor 2017-2018

30 mrt 2017, [email protected]
De eerste jeugdteams van HGC spelen al jaren in de hoogste competities. Voor het seizoen 2017-2018 is HGC op zoek naar nieuwe spelers en keepers die het talent hebben om onze teams te komen versterken.
 

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei 2017!

22 mrt 2017, [email protected]
Het bruist bij HGC, en ook komend seizoen kunnen we weer veel nieuwe leden begroeten! Het devies is: ben je al lid?, lid blijven natuurlijk! Uiteraard zijn er ook leden die hun lidmaatschap met ingang van het komende seizoen willen opzeggen.
 

Deer to be volunteer! Vrijwilligers gevraagd!

22 mrt 2017, [email protected]
HGC zou HGC niet zijn zonder haar vrijwilligers. De club telt meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers en is op zoek naar nog meer actievelingen! Vrijwilligers voor de Cie Sportiviteit & Respect, de Balloncommissie en een Lijncoördinator Funkey hockey.
 

Save the Date: 24 juni 2017 - Zomerdag Blue '22

16 mrt 2017, [email protected]
Noteer de datum vast in de agenda: zaterdag 24 juni a.s. Zomerdagtoernooi Blue’22
 

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup: Geef je er snel voor op!

09 mrt 2017, [email protected]
Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseren we samen met Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Geef je dus snel op voor de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup!
 

Aangeschaft: De Goalie! Dank ABN AMRO!

07 mrt 2017, [email protected]
ABN-AMRO, sponsort als Partner van de Toekomst de door Top Sport & Spel ontwikkelde Goalie. De Goalie vervangt de keeper wanneer deze tijdens de trainingen ontbreekt. Met de Goalie kunnen leden jong en oud op verschillende niveaus hun talent ontdekken
 

Save the date: Boostcamp meivakantie 2017

16 feb 2017, [email protected]
Deze meivakantie organiseert HGC weer een Boostcamp van woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei as. voor de jeugd. Zet het alvast in je agenda!
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl