HGC homepage zondag 26 maart 2017    
HGC.nl
MIJN HGC POWERED BY LISA
Log in:
MIJN HGC vernieuwd!
ABN AMRO CUP 2016
ABN AMRO CUP 2016
HOCKEY ACADEMIE
Hockey Academie
WORD HGC VRIJWILLIGER
Deer to be Volunteer
ABN AMRO
 

ZOMERTIJD, 26 mrt: de klok 1 uur vooruit

22 mrt 2017, [email protected]
Let op! Zondagochtend 26 maart om 02.00 uur zal de klok weer 1 uur vooruit worden gezet. Dus de klok gaat dan van 02.00 uur naar 03.00 uur. Hou hier rekening mee bij het zetten van uw wekkertje voor zondagochtend 26 maart.
 
 
  


Met droefheid heeft HGC kennis genomen
van het overlijden op 15 maart 2017,
op 85-jarige leeftijd, van

Ange Rutgers - Smit

Vanwege haar grote verdiensten voor HGC werd
zij in 1982 benoemd tot Lid van Verdienste. HGC
wenst haar kinderen Michael en Caroline en verdere
familie alle kracht toe om dit verlies te dragen.
 
Bestuur HOC-Gazellen Combinatie HGC
 
 
D U B B E L W E E K E N D !
 
ZONDAG 26 maart 2017 
 
12:45 u Dames 1 HGC - Schaerweijde
Overgangsklasse
 
14.45 u Heren 1 HGC - Tilburg
Hoofdklasse
  
Kom D1 en H1 HGC, THUIS, aanmoedigen!
met DJ Phil, Pink Ladies buitenbar, gezelligheid op HGC
 
 
 

Ook HGC steunt ‘Help slachtoffers hongersnood’

24 mrt 2017, [email protected]
Op dit moment eisen hongerrampen in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië en Jemen in hoog tempo steeds meer levens. Giro 555 bundelt haar krachten om zo snel mogelijk noodhulp te kunnen bieden. HGC ondersteunt de oproep van de KNHB en doet mee
 

Heren 1 HGC delft onderspit in Bloemendaal

24 mrt 2017, [email protected]
In de 1e helft liep het voor HGC nog goed. Het was een mooie wedstrijd om te zien. Captain Floris v.d. Linden maakte de de 2-1. Er was nog veel mogelijk. Maar in de 2e helft was Bloemendaal meester in eigen huis: 5-2. Nu: H1 HGC-Tilburg. Kom aanmoedigen!
 

Regelavond voor ouders : 19 april

23 mrt 2017, [email protected]
HGC draait op vrijwilligers. Dit geldt niet alleen naast het veld, maar ook in het veld. Om alle wedstrijden, met name van de jeugd, goed te kunnen begeleiden doen wij graag een beroep op ouders om een scheidsrechterskaart te halen.
 

Mooie overwinning D1 HGC bij Were Di: 1 - 3!

22 mrt 2017, [email protected]
Die wake-up call van vorige week heeft prima gewerkt. Dames 1 HGC heeft in Tilburg een mooie prestatie geleverd door Were Di met 1 -3 te verslaan. Belangrijke punten in deze fase van de competitie. Op 26 maart thuis Komt D1 Schaerweijde naar HGC
 

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei 2017!

22 mrt 2017, [email protected]
Het bruist bij HGC, en ook komend seizoen kunnen we weer veel nieuwe leden begroeten! Het devies is: ben je al lid?, lid blijven natuurlijk! Uiteraard zijn er ook leden die hun lidmaatschap met ingang van het komende seizoen willen opzeggen.
 

Deer to be volunteer! Vrijwilligers gevraagd!

22 mrt 2017, [email protected]
HGC zou HGC niet zijn zonder haar vrijwilligers. De club telt meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers en is op zoek naar nog meer actievelingen! Vrijwilligers voor de Cie Sportiviteit & Respect, de Balloncommissie en een Lijncoördinator Funkey hockey.
 

Samenvatting video Heren 1 Bloemendaal-HGC

20 mrt 2017, [email protected]
Iedere zondagavond zendt Ziggo Sport een programma uit over Hoofdklasse Hockey, met samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden in de Hoofdklasse Heren en Dames. Wij ontvangen de samenvatting van de wedstrijd van ons Heren 1. Bekijk het nu!
 

VIP Kaarten EHL met 30% korting

19 mrt 2017, [email protected]
Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockey toernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood van vrijdag 14 april t/m 17 april.
 

Klinkende overwinning Heren 1: 6 - 0

17 mrt 2017, [email protected]
Op een zonovergoten middag heeft H1 HGC het bezoekende Hurley getracteerd op 6 doelpunten. Het was een genot voor de vele HGC-supporters om dit mee te maken, na de teleurstelling bij Pinoké, vorige week. Nu op naar Bloemendaal, punten pakken! 13.15 uur!
 

Save the Date: 11 juni - Huldiging Kampioenen

16 mrt 2017, [email protected]
De afsluiting van het seizoen voor de Mini’s en Jeugd van HGC en de Vrijwilligersborrel vindt dit jaar plaats op ZONDAG 11 juni. Uitreiking van de diverse jeugdprijzen en -bekers. Na afloop kan je gezellig eten met je team op HGC!
 

Save the Date: 24 juni 2017 - Zomerdag Blue '22

16 mrt 2017, [email protected]
Noteer de datum vast in de agenda: zaterdag 24 juni a.s. Zomerdagtoernooi Blue’22
 

Dames 1 HGC -Victoria eindigt met 1 - 2

15 mrt 2017, [email protected]
Een mooie dag, een dubbelweekend op de Roggewoning. Hoog gespannen verwachtingen. D1 HGC was duidelijk sterker in de eerste helft. In de tweede helft liep het helaas allemaal wat minder en stond er 1 - 2 als eindstand. Op naar Were Di en 3 pnt pakken
 

Jeugdbestuur 2016-2017

15 mrt 2017, [email protected]
Hoewel ze al enige tijd in functie zijn en een aantal geslaagde evenementen voor de jeugd al achter ons ligt had het Jeugdbestuur zich uit bescheidenheid nog niet gepresenteerd!
 

HGC successen bij CPC

13 mrt 2017, [email protected]
Bij de CPC afgelopen zondag deden ook HGC teams mee. MC4, MC5 en MD6 liepen de 5 km! Knap werk van deze jonge HGC-ers! HGC en CPC houden zich beide met sport bezig houden, een duidelijke connectie. Hoe nzit dat dan? Lees het hier
 

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup: Geef je er snel voor op!

09 mrt 2017, [email protected]
Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseren we samen met Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Geef je dus snel op voor de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup!
 

Lang leve de Sportouder - emoties

09 mrt 2017, [email protected]
Op dinsdagavond 22 november kwam Isabella Kruiswijk naar HGC om voor de ouders van de mini’s en de D-jeugd de thema-avond ‘Lang leve de sportouder!’ te verzorgen. Voor de ouders die op deze avond waren afgekomen werd het een verhelderende avond.
 

Eten op de club: deze maand Japans

09 mrt 2017, [email protected]
Voor alle teams die gezellig samen willen eten is het deze maand Japanse maand.... Kip teriyaki met rijst, Japanse garnalen met rijst. Alles in Japanse sferen. Weer eens iets anders eten? En ook nog eens op HGC! 5 dagen tevoren reserveren graag.
 

Aangeschaft: De Goalie! Dank ABN AMRO!

07 mrt 2017, [email protected]
ABN-AMRO, sponsort als Partner van de Toekomst de door Top Sport & Spel ontwikkelde Goalie. De Goalie vervangt de keeper wanneer deze tijdens de trainingen ontbreekt. Met de Goalie kunnen leden jong en oud op verschillende niveaus hun talent ontdekken
 

HGC Skills & Tricks

09 mrt 2017, [email protected]
Het zaalseizoen is voorbij, tijd om je hockey skills op het veld aan te scherpen voor de tweede helft van het seizoen! Zaterdag 18 en 25 maart as. en 1 en 8 april as. organiseert HGC voor de fanatiekelingen uit onze eigen jeugd weer techniek trainingen.
 

Ziggo live en samenvattingen Hoofdklasse

23 feb 2017, [email protected]
Ziggo Sport start i.s.m. HHcv, KNHB en Eyecons vanaf 26 febr. met wekelijks samenvattingen van elke speelronde uit de Hoofdklasse hockey, de dames en de heren. Elke zondagavond, van 22:30 tot 23:15 uur Ziggo 14. Zondag 14.00 u H1 HGC-Den Bosch LIVE!
 

Heren 1 Hoofdklasse stickerboek nu te koop

23 feb 2017, [email protected]
Alle spelers van de Hoofdklasse Heren verzamelen in een boek. Dat is mogelijk met het nieuwe sticker-verzamelalbum, dat dit weekend wordt gelanceerd. Het stickerboek wordt uitgegeven door STICKR. en ondersteund door de hoofdklasseclubs en de KNHB
 

Kom van de bank af

16 feb 2017, [email protected]
De tweede seizoenshelft gaat weer bijna beginnen! Velen van jullie hebben niet stil gezeten en hebben door-gehockeyd in de zaal. De overgang van de zaal naar het veld, ook een overgang voor het lichaam.
 

Save the date: Boostcamp meivakantie 2017

16 feb 2017, [email protected]
Deze meivakantie organiseert HGC weer een Boostcamp van woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei as. voor de jeugd. Zet het alvast in je agenda!
 

Beter Wifi op HGC

17 nov 2016, [email protected]
Het kan altijd beter en dat proberen we ook. Naast hockey proberen we ook een betere 'reach' te krijgen met Wifi, en kan je nog beter 'netwerken' op HGC. Da's prettig toch!
 

De velden op HGC, namen: hoe zit dat?

17 nov 2016, [email protected]
ABN AMRO, Motorhuis, Groene Weide, Gele Weide, Zwarte Weide of Schapenweide? Ben jij soms ook de weg kwijt op HGC en zie je door de bomen de velden niet meer? Kijk maar eens op de plattegrond, zodat je het allemaal weer weet
Hoofdsponsor van HGC
Marketingpartners
SponsorActies
Alle Acties
Sponsors
Alle Sponsors
HGC is een door Den Haag Topsport erkende vereniging
Haagse Topsport.nl

@HGCHockey on Twitter HGC on Linkedin HGC on Facebook
© copyright 1999-2017 HGC | Website gebouwd door: Red Feet
HoofdklasseHockey.nl Hockey.nl